divendres, 14 d’agost del 2009
espagueti amb bròquil i botifarra negra
Aquest estiu faig molts plats de pasta, als nens els agrada molt i amb una simple amanida poden fer un àpat complert; a més ajuden a mantenir carregats els dipòsits de carbohidrats tan necessaris per a la pràctica esportiva. Avui he fet aquests espagueti amb bròquil verd i botifarra negra.
Del bròquil, un cop bullit, només n'aprofitem les puntes de les flors, que fan com unes boletes, i la resta el podem aprofitar per fer una crema o menjar simplement amanit amb oli. Un cop integrades a la salsa, les boletes s'enganxen als espagueti i els donen un aspecte que pot recordar salses verdes com el pesto.
La pasta també l'hem de bullir a banda, i mentrestant en una cassola hi posem oli i mantega a escalfar mentre tallem unes quantes làmines finíssimes d'all, que sofregirem uns instants abans de tirar-hi la botifarra tallada a trossos, deixem que es desfaci una mica i hi posem les puntes de bròquil i un grapat de formatge parmesà, remenem bé i ja hi podem abocar els espagueti perquè s'impregnin de verd abans de servir, acompanyat de més formatge per a qui en vulgui.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Manel, això de la botifarra negra ha de combinar molt bé amb la pasta. El broquil m'encanta, i com que és la part lleugera d'aquesta recepta doncs també benvingut. Desprès de fer esport lo millor la pasta, i la botifarra i el broquil, indiferent que es faci esport o no. Bona recepta si senyor. Salut!!!!!
ResponEliminaEstimat amic, com va l´estiu? ja estàs disfrutant de les vacances? suposo que debies pensar que m´he oblidat de tu, doncs res més lluny , ja saps com és això pels que fem la meva feina, no estic precisament de vacances un virus em te a casa i aprofito per repassar els vostres blocs i de pas fer alguna cosa al meu.
ResponEliminaHe anat entrant per veure que feu però de manera una mica aleatòria i furtiva, doncs no tinc massa temps i estic ben cansada.
Espero que esteu tota la familia molt be i esteu disfrutant de la calor i de la taula.
Molts petons per tots i una forta abraçada.
mai
Manel,
ResponEliminaEm semblen fantàstics aquests espaguettis combinats amb el bròquil i la botifarra negra. Sens dubte, els tastarem!. Una abraçada.
Boníssima aquesta recepta!!!!
ResponEliminaMolt bona idea. La pasta, com l'arròs és bona amb qualsevol ingredient!!!
Petons