divendres, 28 de gener del 2011

neva!!!


Cau la primera nevada. Cap a les onze de la nit de divendres s'ha posat a nevar, i al cap de mitja hora ja hi havia el gruix que es veu a la foto. Els lectors antics sabeu que m'agrada la neu, i fer fotos a la neu, i al poble nevat, i als boscos...
Avui no m'he pogut esperar, he fet fotos des de casa, a la plaça Prat de la Riba, a la banda sud del pis (una vista ben coneguda des de la trobada blocaire de l'any passat), i tenia ganes d'ensenyar-vos-les. Digueu-me impacient, però aquest any la nevada s'ha fet esperar, i m'ha fet il·lusió que arribés.


I aquestes són de dissabte al matí: la vista clàssica imatge de la trobada blocaire i una imatge de les teulades del mig del poble, des de la finestra de casa.

15 comentaris:

  1. Aquest any a tardat una mica mes la neu, l’any passat va ser una petita part de l’encant de la trobada, unes fotos precioses.
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Una bona nevada!! Molt maco, semble un pessebre!!
    Emma.

    ResponElimina
  3. Fas una mica de ràbia però com què els capcirons de Montserrat també estan nevats me n'alegraré per tu :)

    ResponElimina
  4. Unes fotos precioses. A mi em fa una mica d'enveja.

    Muas!

    ResponElimina
  5. Les fotos son molt maques, però a mi m'agafa fred només de veure-les.

    ResponElimina
  6. Jo acabo de penjar al feisbuc la foto de la vista des de la finestra. Ha estat el primer que hem vist quan ens hem llevat!
    Ha costat, a veure si en cau més i refem aquestes muntanyes, que aquest any estan massa eixutes!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  7. k maco és el paisatge nevat, però jo soc de les que penso que la neu a la muntanya....kuan neva a Manresa tota la ciutat és un caos jiji

    petons

    ResponElimina
  8. Unes fotos precioses... A gaudir doncs d'aquest espectacle de la natura!!

    ResponElimina
  9. Què bonic!!!!! aquí a la city no neva mai, i quan ho fa... quin merdé!!!
    Petonets

    ResponElimina
  10. Quines vistes tan fantàstiques totes blanquetes!!
    Em fas molta enveja...

    ResponElimina
  11. Quina postaleta tan maca que tens de de casa teva. si és veritat que l'any passat varem poder gaudir d'aquest poble teu tan bonic nevat.
    Fins aviat!!

    ResponElimina
  12. A mi també m' agrada molt que nevi, de moment aquí encara no hem vist la neu aquest any aquí a olvan , m' hauré de conformar amb aquestes fotos tan maques que has fet.

    ResponElimina
  13. manel!!!quina nevada oi?? molt bones fotos,salut

    ResponElimina
  14. no era pas la meva intenció fer-vos ràbia ni enveja, però em va agradar tant que caigués la primera nevada, i com que és ja una tradició en aquest bloc, no vaig poder evitar la temptació de fer la foto i explicar-ho.
    la veritat és que el sol del dissabte va fondre de seguida bona part de la neu, però diumenge hi va tornar, i també ha desaparegut en bona part, però queden molts racons encara blancs i espero que aquesta no serà la darrera vegada que neva aquest hivern, l'any passat la nevada forta va arribar el març, i va ser general a tot catalunya, ho recordeu?

    ResponElimina

Gràcies pel vostre comentari. Qualsevol crítica o suggeriment que em feu procuraré tenir-los en compte