dilluns, 11 de juliol del 2011

entrepà de verdures a la planxa 'de liquidació'

a sobre del pa (20) 

Tinc el mal costum de comprar sempre més d'allò que necessito, de manera que mai no tinc problemes per improvisar un sopar, ja sigui sol o acompanyat, però també vol dir que moltes vegades no sóc a temps de consumir tot allò que compro i he de llençar coses.
També es fa molt evident aquest mal costum quan has de marxar uns dies fora de casa i t'adones que tens massa aliments peribles, que no te'ls podràs acabar i els has de portar a algú perquè sinó quan tornis ja estaran tots fets malbé.
Això és el que vaig haver de fer diumenge, i les verdures que em vaig quedar em va servir per improvisar un entrepà que em vaig menjar molt i molt de gust.
El pa, de blat i sègol, fet a la panificadora de casa, el vaig torrar una mica, i una llesca la vaig untar amb maionesa i l'altra, amb salsa de tomàquet casolana.
Sobre la llesca amb maionesa hi vaig posar un parell de fulles d'enciam, un tomàquet tallat a rodanxes i després les verdures fetes a la planxa: albergínia en rodanxes, pebrot verd, pebrot vermell i carbassó.
Senzill però gustós per un sopar de 'liquidació'.

10 comentaris:

  1. Doncs una bona manera de “liquidar” aquestes verduretes! Veig que la panificadora van donant els seus fruits ... Petons

    ResponElimina
  2. Que buena salida le has dado a estas verduritas de liquidación!
    Una idea estupenda!

    ResponElimina
  3. Jo sempre que a les 'rebaixes' m'hi posis els mateixos productes que durant la temporada però per a liquidar stock estic molt a favor. Quicir, que mola :)

    ResponElimina
  4. Doncs més que de liquidació, sembla que hagis comprat els ingredients expressament de la bona pinta que fa! :D

    Petons!

    ResponElimina
  5. A mi ja em podries convidar a sopar restes que me les menjaria mooooolt a gust, eh? Quina pinta!

    ResponElimina
  6. A mi també em passa tot sovint això de comprar més del compte... I després fa molta ràbia haver de llençar coses. Però per això estan les receptes d'aprofitament. A casa, en diem rampoines i a vegades surten coses ben divertides com aquest entrepà!

    Petonets!
    Anna

    ResponElimina
  7. Això té una pinta boníssima! I perfecte per a l'operació bikini, jeje

    ResponElimina
  8. llàstima que aquesta liquidació, no fos un dos per un .. que em quedava l'altre!
    Una abraçada

    ResponElimina
  9. Apa doncs quin sopar més bo!!! segur que hi pensaré la propera vegada que tingui excedent de verdures ;) crec que serà aviat! Encara no havia estat mai al teu blog, i m'agrada molt! fins aviat!

    ResponElimina
  10. Els entrepans sempre venen de gust, encara que siguin fets de "saldos" com tu expliques.

    Aquest mateix entrepà, si li poses un tall de formatge Emmental o Havarti una mica calent, o un tros de bacon, passat volta i volta per la paella... doncs que t'haig de dir més que tú no sàpigues, no?

    ResponElimina

Gràcies pel vostre comentari. Qualsevol crítica o suggeriment que em feu procuraré tenir-los en compte