dimecres, 26 de març del 2014

més enllà del pop 'a feira'

Pota de pop amb pebrotets dolços en tempura i oli de pebre vermell picant
El pop a feira o a la gallega, és a dir, bullit, servit sobre patata i amanit amb oli, sal i pebre vermell, és tan popular que el trobem a tots els bars de tapes i difícilment algú s'atreveix a fer algun canvi en un plat tan rodó.
Però el pop està de moda ara també als restaurants, que el presenten sovint amb les potes senceres, bullides i acabades a la planxa o a la brasa, amb acompanyaments d'allò més diversos, alguns basats en la combinació patata+oli+sal+pebre vermell, i altres més imaginatius.
En parlo en un article que publica avui Gastronosfera, en el qual trobareu desenvolupat aquest tema, amb receptes i consells. 
Si el trobeu interessant, ja ho sabeu, feu clic al 'm'agrada'.

1 comentari:

  1. Em diràs llepafils... m'agrada el pop però aixì, presentada la pota sencera em fa com a anguniota ;-(

    me'n vaig a Gastronosfera!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina

Gràcies pel vostre comentari. Qualsevol crítica o suggeriment que em feu procuraré tenir-los en compte