Trinxat o baieton |
Gotets de xirivia i bròquil amb entrebancs |
I a l'hivern, una de les reines de la cuina és la família de les crucíferes, que aplega des de la col verda comuna, el bròquil, la coliflor i les cols de Brussel·les fins a l'anomenada col kale, la més trendy als Estats Units que potser no trigarà a posar-se de moda aquí, i que no és més que la nostra col verda arrissada.
Sobre cols va el darrer article que he publicat avui al web de cuina i tendències gastronòmiques Gastronosfera, en el qual parlo abastament del trinxat (baieton per als habitants del Moianès) i dels seus secrets, i explico deu receptes de grans xefs (més alguna de meva, és clar) amb tota mena de verdures d'aquesta família.
El trinxat es un plato que suelo preparar por que en casa nos gusta, pero siempre se esta abierta a otras preparaciones con verduras.
ResponEliminaSaludos.
M'apunto la del trinxat. Jo el faig a la meva manera i també queda molt bo, gràcies!
ResponEliminaAnna