Quins? Els aliments crus, per exemple, molta gent no suporta la carn o el peix sense coure; els menuts (fetge, ronyons, turmes...); i els formatges blaus. Segur que heu sentit algú que diu que fan olor de peus, o coses pitjor. A mi, ho he de dir d'entrada, tot això m'agrada molt, i els formatges blaus especialment (ara no sé si igual o més que els menuts... ja hi reflexionaré!).
Avui en parlo en un article a Gastronosfera, on explico una mica l'origen d'aquests formatges, que no deixen de ser formatges florits, repasso els més importants i ofereixo unes quantres receptes, meves i de reconeguts xefs. Croquetes de formatge blau, trufes de xocolata amarga i Rocafort, amanides, salses... Espero que trobeu l'article interessant i suggeridor... si és que no sou d'aquells que no suporten l'olor del formatge florit!
A mi m'agraden tots els formatges i els blaus m'encanten!! Bon post!!
ResponEliminame encantan los quesos y este plato es espectacular!!!
ResponElimina