dissabte, 10 de maig del 2008

a sobre del pa (4)

sobrassada amb formatge calent

Els canapès permeten experimentar barreges de gustos, colors i textures sabent que, com que se solen servir de diversos tipus, només els triarà qui els trobi atractius o li agradin els ingredients.
Aquesta d'avui és una combinació senzilla però contrastada de color i gust, i que dóna molt bon resultat.
Només necessitarem pa de motlle tallat en quatre parts cada llesca, sobrassada de Mallorca i un bon formatge que fongui bé, com un manxec tendre, un formatge de cabra o un de més suau, si es vol, tipus Cadí de barra.
Deixem els canapès preparats untant la sobrassada sobre el pa, que pot estar torrat, i posant el formatge al damunt; just abans de servir, posem la plàtera mig minut al microones perquè fongui el formatge i també la sobrassada. Veureu que volen.

5 comentaris:

  1. No ho he fet mai amb formatge al damunt, demà serà un bon dia per probar. Gràcies Manel!!

    ResponElimina
  2. Ai mare!! Acabo de descobrir el teu bloc i em trobo amb una delícia així!!! L'altre dia precissament vam menjar un canapé molt semblant, m'ha sorprès! Ha de ser boníssim!!!

    ResponElimina
  3. Caram! Veig que aquest pont ha donat molt de sí. Ens presentes unes receptes molt interessants.

    Jo, la tapa de sobrassada l'he preparat algunes vegades amb mel calenta per sobre i unes tàperes. És un vici! Amb el formatge també fan molt bona pinta...

    ResponElimina
  4. A aquest canapé pots afegir-li una mica de ceba fregideta. És el que en València anomenem "Almussafes" un entrepà molt típic d'ací.

    ResponElimina
  5. gràcies per la informació, javivi, no ho sabia i ho trobo molt interessant, ho hauré de provar.
    gràcies per la visita.

    ResponElimina

Gràcies pel vostre comentari. Qualsevol crítica o suggeriment que em feu procuraré tenir-los en compte