Diuen que a les puntes dels dits hi ha uns enzims que faciliten la digestió, però no deu ser pas aquest el motiu que cada vegada mengem més sense coberts; més aviat ho atribuiria al fenomen de les tapes, a l'eat street o street food, a la consolidacó dels kebabs com a locals de menjar ràpid i econòmic i a la moda de la cuina mexicana, de la cuina oriental en general i de la japonesa en particular. I si no, penseu en les darreres vegades que heu sortit a menjar fora de casa i recordeu quantes heu optat per les tapes, montaditos, sushi, burritos, kebab o noodles.
Aquest és el tema del darrer article que he publicat a Gastronosfera, que podeu llegir aquí, i que inclou unes quantes receptes de diversos països on mengen sense coberts i unes quantes que poter ja heu llegit en aquest blog, com la kefta de vedella amb salsa especiada de iogurt grec que ilustra aquesta entrada.
Si us agrada i hi voleu deixar algun comentari, serà benvingut, i sinó, també!
A llegir-ho vaig!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
I truly enjoy looking at on this web site, it contains fantastic articles
ResponEliminaI genuinely enjjoy studying on this site, it holds excellent articles.
ResponEliminaI like the helpful info you provide in your articles. Good luck for the next.
ResponEliminaIncredible plenty of awesome tips. Keep updating us
ResponEliminaThanks for sharing your thoᥙghts. I trulу apρreciate youг efforts
ResponElimina