dilluns, 27 de juliol del 2009

amanida d'espirals amb salsa romesco

A l'estiu, a vegades fa mandra menjar pasta, malgrat que és tan necessària per acumular hidrats de carboni, i la solució aleshores és fer-la amanida. Aquesta d'avui és ràpida si fem servir la salsa romesco ja preparada, en el meu cas utilitzo sempre la de conserves Ferrer.
Bullim la pasta, en aquest cas espirals tricolors, i mentre bull l'estona que indica el fabricant, o un xic menys, si ens agrada 'al dente', tallem no gaire petit pebrot verd i vermell, ceba tendra i tomàquet sense pell ni llavors. Refredem la pasta i la barregem amb les verdures,unes tàperes i olives negres, i hi afegim la salsa al gust; tampoc no en cal massa, perquè té un sabor prou marcat.
Me la vaig menjar a temperatura ambient, i em sembla que fresca de nevera ha d'estar igual o més bona.

6 comentaris:

  1. per mi l'amanida de pasta és ideal per menjar a l'estiu, el que no he fet mai és menjar-la amb salsa romesco.
    Jo també faig servir alguna salsa de conserves ferrer, així com espàrrecs i bolets, crec que ho aconsegueixen bastant bé.

    ptns

    ResponElimina
  2. Jo acostumo a fer-la com tu però sense la salsa romesco. I fresqueta de la nevera va molt bé per treure'ns aquesta calor de sobre!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Aquesta pasta es bona de qualsevol manera i aixi com las feta tu deu quedar d´allò més bo.

    ResponElimina
  4. QUe no faltin les amanides a l'estiu...i és que mab la calor que fa....
    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina
  5. Manel,
    Ni a l'estiu ni a l'hivern. A mi mai em fa mandra menjar pasta. Felicitats per aquesta recepta.

    ResponElimina
  6. Dos dies a la setmana menjo amanida de pasta. Normalment espirals i de estoneta a la nevera.

    Es que l'estiu és la ostia!

    ResponElimina

Gràcies pel vostre comentari. Qualsevol crítica o suggeriment que em feu procuraré tenir-los en compte