A l'estiu, a vegades fa mandra menjar pasta, malgrat que és tan necessària per acumular hidrats de carboni, i la solució aleshores és fer-la amanida. Aquesta d'avui és ràpida si fem servir la salsa romesco ja preparada, en el meu cas utilitzo sempre la de conserves Ferrer.
Bullim la pasta, en aquest cas espirals tricolors, i mentre bull l'estona que indica el fabricant, o un xic menys, si ens agrada 'al dente', tallem no gaire petit pebrot verd i vermell, ceba tendra i tomàquet sense pell ni llavors. Refredem la pasta i la barregem amb les verdures,unes tàperes i olives negres, i hi afegim la salsa al gust; tampoc no en cal massa, perquè té un sabor prou marcat.
Me la vaig menjar a temperatura ambient, i em sembla que fresca de nevera ha d'estar igual o més bona.
per mi l'amanida de pasta és ideal per menjar a l'estiu, el que no he fet mai és menjar-la amb salsa romesco.
ResponEliminaJo també faig servir alguna salsa de conserves ferrer, així com espàrrecs i bolets, crec que ho aconsegueixen bastant bé.
ptns
Jo acostumo a fer-la com tu però sense la salsa romesco. I fresqueta de la nevera va molt bé per treure'ns aquesta calor de sobre!
ResponEliminaUna abraçada.
Aquesta pasta es bona de qualsevol manera i aixi com las feta tu deu quedar d´allò més bo.
ResponEliminaQUe no faltin les amanides a l'estiu...i és que mab la calor que fa....
ResponEliminaPetunets,
Eva.
Manel,
ResponEliminaNi a l'estiu ni a l'hivern. A mi mai em fa mandra menjar pasta. Felicitats per aquesta recepta.
Dos dies a la setmana menjo amanida de pasta. Normalment espirals i de estoneta a la nevera.
ResponEliminaEs que l'estiu és la ostia!