dimarts, 13 de desembre del 2011

idees per al dinar de nadal i cap d'any - carns i peixos




Darrer capítol de les idees per als àpats d'aquestes festes, amb una selecció de plats de carn i de peix una mica diferents dels tradicionals, i que poden donar un altre aire a les vostres taules. Ara, que si sou de pollastre o capó, canelons i besuc, endavant les atxes!
Com en tota la sèrie, us deixo els enllaços a les receptes dels plats que apareixen a la foto, detallats d'esquerra a dreta i de dalt a baix:

- galta de vedella rostida amb vi ranci
- guatlles en dues coccions, amb rabassoles (es pot substituir la guatlla per una perdiu o una altra au
- magret d'ànec amb salsa de fruita vermella
- mandonguilles amb sípia, amb una salsa negra de trompetes


- salmó en salsa de cítrics amb daus de carbassa

10 comentaris:

  1. y me gustan todas,fantasticas esta recopilacion,desde luego ideas no faltaran

    ResponElimina
  2. quina salivera, no sé per on començar!!!! haurien d'haver més dies de festa, hehheeh, poder degustar-los tots.
    per poc que pugui, la crema de marisc la faré, mmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!
    gràcies

    ResponElimina
  3. Ei miquel, em fa gracia que dues persones en llocs diferents i que no es coneixen de res , facin simultàniament el mateix. Llegir la crònica d'en Manel i escriure-li quasi bé el mateix comentari.
    Les noves vies de comunicació han entrat a les nostres vida , ja no hi ha marxa enrere!

    ResponElimina
  4. quina bona pinta té tot, llastima que ja tinc el plat pel dia de Reis.
    Pero es igual durant l'any t'els anire robant jeje.

    gràcies i petons!!

    ResponElimina
  5. impossible no trobar alguna idea que ens agradi eh? per tots els gustos!!

    ResponElimina
  6. ara no se si carn o peix... jo que tenia les idees clares !!!

    petonets

    ResponElimina
  7. Amb un recull de receptes tan bones no sabrem per quina decidir-nos.
    Una abraçada

    ResponElimina

Gràcies pel vostre comentari. Qualsevol crítica o suggeriment que em feu procuraré tenir-los en compte