S'han acabat les vacances. Les del bloc, vull dir. Després de més de dos mesos sense publicar, avui torno a saludar-vos. No sabria dir-vos el perquè: ni per què he trigat tant, ni per què torno. Sí que puc explicar per què torno ara: simplement, m'han donat l'empenta que em faltava.
A vegades costa explicar per què fas les coses, i per què deixes de fer-les. Suposo que si aquest any he publicat poc i m'he agafat unes vacances llargues és perquè devia necessitar-ho, o, com a mínim, no necessitava una comunicació freqüent amb els lectors d'aquest bloc. Ja m'ha passat altres vegades, i estic segur que tots ho enteneu, perquè l'avantatge i l'inconvenient alhora d'un bloc de cuina és que no és professional, no hi ha cap contracte de l'autor amb els seus lectors, cap obligació... excepte el lligam afectiu i l'obligació moral que ambdós estableixin.
Per això, si no en tens ganes, val més aturar-se. I si en tens ganes, el millor és recomençar. Ja en tenia fa dies, de ganes, però a vegades costa arrencar de nou quan el motor s'ha refredat i el cotxe ja no va sol, i aleshores et cal una empenta. La Marina me la va donar ahir, i aquest matí, només arribar a casa, m'he fet un entrepà, li he fet una foto i m'he posat a escriure.
Per què un entrepà? Senzillament, perquè és el primer que he preparat després de rebre l'empenta definitiva, i perquè un entrepà és un bon símbol, normalment s'associa amb el treball. L'entrepà és una menja habitual a les obres, l'excusa per fer una pausa i la manera d'agafar forces per tornar a la feina amb energia. Que és el que intentaré fer a partir d'ara, amb el vostre permís.
L'entrepà? Ah, sí, l'entrepà; no és massa important, però us l'explico: una barra de quart llarga, una fina capa de salsa romesco a banda i banda, uns bons talls de ventresca i unes rodanxes d'albergínia (ecològica), tot fet a la planxa.
No li treguis importància a l'entrepà, home...i menys a aquest que promet!!!
ResponEliminaJordi
gràcies jordi, m'agrada que hagis estat el primer a comentar!
EliminaBenvingut de nou! jo també estic una mica "en relentí" i t'entenc perfectament! Molt bo el entrepà segur que amb unes olivetes, no?
ResponEliminaPetonets
amb unes olivetes, perfecte. i anar fent, segons les ganes. un petó!
EliminaBenvingut! t'entenem de sobres... els motius cadascú els va comprenent al llarg del temps. I quina fila aquest entrepà.... ;)
ResponEliminamoltes gràcies!!!
EliminaDos mesos que han semblat dos anys, neng. Ja era hora :)
ResponEliminatremola, nen, que publicaré més que tu! hahahaha
Eliminagràcies pel comentari :-)
Ben tornat! Et trobàvem a faltar!
ResponEliminajo també us enyoro, a veure si coincidim aviat!
EliminaEns encanta que hagis tornat, i no calen explicacions!!
ResponEliminaL'entrepà ha d'estar boníssim!
i a mi m'encanta trobar-vos aquí! una abraçada!
EliminaTots tenim els nostres ritmes, aquí una servidora va "tancar" durant un mes i mig llarg... i ara encara vaig al ralenti.
ResponEliminaEstic contenta de tornar-te a llegir! Tenim un "duel" en marxa, ho recordes jejej??
PTNTS
Dolça
ja saps que a vegades hi ha causes externes que em frenen hehehehe
Eliminaho recordo, sí, però t'he deixat agafar una mica d'avantatge: tremola que encara queden molts arrossos per fer! ;-P
benvingut Manel, l'any passat em va passar a mi, em vaig saturar i vaig tancar el blog 4 mesos, desde llavorens, m'he pres la cosa d'un altre manera.
ResponEliminaI aquest any l'he tancat tot l'estiu, després l'agafes amb moltes més ganes
ens veiem per aqui
tens raó, a tots ens passa, per sort no tenim cap obligació, només plaer!
EliminaDe fet portar un bloc requereix un esforç que no sempre podem fer, però diuen que tota gran caminata comença amb un petit pas, així que benvingut l'entrepà!
ResponEliminaNani
m'agrada, això que dius del petit pas, tens tota la raó. poc a poc també es pot arribar ben lluny. gràcies, nani!
EliminaDoncs té una pinta impressionant! Bona represa! :)
ResponEliminagràcies, clídice, m'encanta retrobar-te per aquí!
EliminaHola Manel! bentornat!! a mi també m'ha costat tornar a engegar el bloc després de les vacances, però estic totalment d'acord amb el que diu la Nani una mica més amunt!:) L'entrepà deuria estar boníssim!!!!
ResponEliminaja veig que tots estem una mica igual, però en el teu cas, t'ha costat però has començat amb força, que ja et vaig seguint, eh? :-)
Eliminajajaja!!! A mi m'ha passat igual!!! casi 3 mesos sense publicar res...i com he dit al blog com més temps passa més costa, oi??? Lo important és que tard o d'hora hi tornem!!!
ResponEliminaBenvingut altre cop Manel! :)
Petunets,
Eva.
eva, tu tens unes raons ben diferents, diria, oi? però m'alegra veure que malgrat la feina vas publicant
Eliminaun petonàs!
bienvenido de nuevo Manel y este bocata esta sensacional, ya no como bocatas,pero de cuando en cuando me hago un autohomenaje,y que buenos que son
ResponEliminauna abraçada
quan et lleves d'hora i arribes a casa amb gana, no hi ha res com un autohomenatge, com en dius tu. una abraçada, miquel!
EliminaUn entrepà completissim! Una reentrada ideal ara que hem començat, la feina, l'escola...
ResponEliminaTambé m'he plantejat aquestes preguntes però he vist que val la pena. Hi ha bona companyia per aquí
efectivament, hi ha molt bona companyia, i és un plaer conèixer blocaires com vosaltres. una abraçada!
EliminaBen tornat Manel!! Crec que la sort del bloc es que podem anar al nostre ritme sense haver de donar explicacions.
ResponEliminaAquest entrepà deu d’estar boníssim
Una abraçada
gràcies, sion! totalment d'acord. una abraçada!
EliminaUn entrepà molt saludable per començar amb energies renovades.
ResponEliminaun entrepà fa com de posar-se a la feina, oi? gràcies, anna!
ResponEliminaAquest entrepà és un pecat!!!!
ResponEliminaSalut!
Olga
Hola tito Manolito, jo ja els sé fer de nocilla! que maravilla!
ResponEliminaMartines
Em sembla que mai m'he menjat un entrepà amb albergínia. Quan en tingui per casa (i ja saps que és força sovint), ho provaré :-)
ResponEliminaBenvingut de nou, i val més fer-ho quan ve de gust i bé que no pas fer-ho malament i per obligació!