divendres, 5 d’octubre del 2012
mos d'albergínia farcida de crema de formatge amb alfàbrega
L'amic Surfzone i un servidor tenim un club virtual d'apassionats per l'albergínia, per això aquí en trobareu sovint feta de tota manera; i potser per això he triat aquest mos d'albergínia com a primera recepta després de les llargues llargues vacances d'estiu.
La recepta no té complicacions però constitueix un bon entrant, i és fàcil de fer. Només cal tallar l'albergínia a rodanxes, salar-la i passar-la per la planxa o per una paella antiadherent amb una gota d'oli, pels dos costats. Quan està mig feta i ha perdut la rigidesa, farcim una rodanxa amb una barreja de formatge d'untar amb alfàbrega ben picada i la tapem amb una altra rodanxa d'albergínia, procurant que quedin les vores ben segellades.
Passem el conjunt per ou batut i farina de galeta, i ja ho podem fregir, fins que l'arrebossat quedi ben rosset.
Vaig servir aquest mos amb una base de salsa de tomàquet casolana (amb alfàbrega, és clar), però es pot menjar perfectament sol.
Una més amb la reina de les hortalisses!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Que ricas se ven con ese relleno. Ummmm!!!, me cenaría ese plato esta noche. Un beso.
ResponEliminaPor cierto que al comentar sale la verificación de palabras que apenas se leen y entorpece el comentar porque hay veces que como no lo adivines la tienes que escribir hasta 4 veces, te aconsejo que lo elimines para más comodidad de tus seguidores. Besos
Soles, sense el llit de salsa de tomàquet ja m'encanta, amb la salseta massa perill... encara hi sucaríem pa.
ResponEliminaPTNTS
Dolça
facil,muy bueno y aromatico el interior,una gozada
ResponEliminabon cap de setmana
M'uneixo al club d'apassionats per la reina de les hortalises!!!!
ResponEliminaAquest mos ha d'estar taaaan bo!
petonets
Ohhhh quina cosa més bona!!!!
ResponEliminaJo també m'uneixo al club d'apassionats per l'albergínia! Feta d'aquesta manera encara no l'he tastat mai, però ha de ser deliciosa!!
ResponEliminaQuina bona pinta Manel!!! Com a fan de l'albergínia la provaré segur!
ResponEliminaEl veï de la 4ª!
andreu
art&teca
Quina alegria tornar a veure aquest blog en funcionament!!! :D
ResponEliminaM'encantaria provar-lo aquest mos... (ho deixo caure xD)
Una abraçada i ànims en la teva particular "vuelta al cole".
Aleix
Aquesta setmana m'han demanat receptes amb albergínia....te'ls envio!
ResponEliminaJordi