divendres, 5 d’octubre del 2012

mos d'albergínia farcida de crema de formatge amb alfàbrega



L'amic Surfzone i un servidor tenim un club virtual d'apassionats per l'albergínia, per això aquí en trobareu sovint feta de tota manera; i potser per això he triat aquest mos d'albergínia com a primera recepta després de les llargues llargues vacances d'estiu.
La recepta no té complicacions però constitueix un bon entrant, i és fàcil de fer. Només cal tallar l'albergínia a rodanxes, salar-la i passar-la per la planxa o per una paella antiadherent amb una gota d'oli, pels dos costats. Quan està mig feta i ha perdut la rigidesa, farcim una rodanxa amb una barreja de formatge d'untar amb alfàbrega ben picada i la tapem amb una altra rodanxa d'albergínia, procurant que quedin les vores ben segellades.
Passem el conjunt per ou batut i farina de galeta, i ja ho podem fregir, fins que l'arrebossat quedi ben rosset.
Vaig servir aquest mos amb una base de salsa de tomàquet casolana (amb alfàbrega, és clar), però es pot menjar perfectament sol.
Una més amb la reina de les hortalisses!

9 comentaris:

  1. Que ricas se ven con ese relleno. Ummmm!!!, me cenaría ese plato esta noche. Un beso.
    Por cierto que al comentar sale la verificación de palabras que apenas se leen y entorpece el comentar porque hay veces que como no lo adivines la tienes que escribir hasta 4 veces, te aconsejo que lo elimines para más comodidad de tus seguidores. Besos

    ResponElimina
  2. Soles, sense el llit de salsa de tomàquet ja m'encanta, amb la salseta massa perill... encara hi sucaríem pa.

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  3. facil,muy bueno y aromatico el interior,una gozada
    bon cap de setmana

    ResponElimina
  4. M'uneixo al club d'apassionats per la reina de les hortalises!!!!
    Aquest mos ha d'estar taaaan bo!
    petonets

    ResponElimina
  5. Jo també m'uneixo al club d'apassionats per l'albergínia! Feta d'aquesta manera encara no l'he tastat mai, però ha de ser deliciosa!!

    ResponElimina
  6. Quina bona pinta Manel!!! Com a fan de l'albergínia la provaré segur!
    El veï de la 4ª!
    andreu
    art&teca

    ResponElimina
  7. Quina alegria tornar a veure aquest blog en funcionament!!! :D
    M'encantaria provar-lo aquest mos... (ho deixo caure xD)

    Una abraçada i ànims en la teva particular "vuelta al cole".
    Aleix

    ResponElimina
  8. Aquesta setmana m'han demanat receptes amb albergínia....te'ls envio!
    Jordi

    ResponElimina

Gràcies pel vostre comentari. Qualsevol crítica o suggeriment que em feu procuraré tenir-los en compte