dissabte, 21 de setembre del 2013

cuinar és generós, premi a la millor recepta saludable

Els guanyadors, entre el director de Cuina, Josep Sucarrats (esq.), i el cuiner  Pep Nogué
Aquesta tarda s'han fet públics els premis del concurs de receptes que organitza la revista Cuina destinat a bloguers de cuina i gastronomia, en el qual vaig participar amb la darrera recepta que tinc publicada al blog, els daus de pernil dolç i carbassa sobre crema de llenties especiada. El jurat del premi l'ha considerat la millor recepta saludable. Moltes gràcies!!!
Permeteu-me felicitar des d'aquí l'Àngels Puntas, d'Àngelscuina, guanyadora del premi a la recepta tradicional, i la Sussie Abel, del blog Ara cuina, que s'ha endut el premi a la recepta creativa, i a tots els amics bloguers que he conegut o he retrobat durant la festa, celebrada a Manlleu. Però sobretot, a una bloguera molt especial que també era finalista, que es mereixia el premi tant com els guanyadors, i que va ser qui em va animar a presentar-me i em va recordar que no ho havia fet, quan només faltava una hora per tancar el termini de presentació. Gràcies, Marina, aquest premi només pot ser per tu!

Els bloguers finalistes del concurs de la revista Cuina, a Manlleu


20 comentaris:

  1. Veritablement generós, felicitacions

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ya te digo... he he he. Quina il·lusió, allí davant amb el somriure posat d'orella a orella! Una copa de cava per a celebrar-ho, Manelic!

      Elimina
  2. De nou, moltes felicitats Manel o també a la Marina per animar-te a ùltima hora.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats!!!! la recepta s'ho val!
    Petonets

    ResponElimina
  4. Felicitats! les cremes de llentíes tenen molt de futur! ;-D

    ResponElimina
  5. Manel em fa TANTA il·lusió que hages guanyat!!! ENHORABONA!!!

    ResponElimina
  6. Moltes felicitats!! si és que tenia una pinta...Marta

    ResponElimina
  7. Felicitats Manel i la seva part de mèrit a la Marina.

    Muas!

    ResponElimina
  8. Felicidades! La receta es muy original. :)

    ResponElimina
  9. moltes felicitats Manel i tambe a la Marina .Es una recepta molt bona¡¡
    Una abraçada

    ResponElimina
  10. Content de que hagis guanyat... Sempre fa il·lusió que sugui algú que coneixes... Salut!!

    ResponElimina
  11. Moltes felicitats!!! continua amb receptes tan bones!!!

    ResponElimina
  12. Donar les gràcies a la Marina per haver-te donat l'empenteta... i a tu FELICITATS per la recepta!!!
    Xiquet, la rialla d'orella a orella... es veu que no hi caps de satisfacció!! A seguir així
    í.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  13. Felicitats Manel!!! I a la Marina per engrescar-te!!!

    ResponElimina
  14. moltíssimes felicitats!! un premi ben merescut!!

    ResponElimina
  15. Hola Manel!!! Et torno a felicitar..que ja ho vaig fer en persona...oi??? Però quina recepta tan xul-la!!!
    Que bé que t'he conegut..amb aquest super bloc....Mare de Déu!!
    Petons i ens anem veient!!
    Gemma Biosca de Food&Cakes by GB

    ResponElimina
  16. Moltes felicitats Manel!!! Per cert, acabo de llegir al blog de "no tot són postres" que la teva especialitat és l'arròs!! a casa tinc un apassionat d'aquest plat així que acabo de trobar una font de receptes!!

    ResponElimina

Gràcies pel vostre comentari. Qualsevol crítica o suggeriment que em feu procuraré tenir-los en compte