Faves amb bacallà i tomàquet sec confitat, de Tapa't de tapes |
En un nou article a Gastronosfera, us explico alguns secrets d’aquesta menja de tanta tradició a Catalunya que els darrers anys ha recuperat prestigi gastronòmic després de ser considerat durant molt de temps un producte de subsistència i que ha seduït els més notables gurmets.
Sabeu que les faves tendres són molt bones crues? I per cuinar-les, receptes de Carme Ruscalleda i Santi Santamaria, de la Marina i meves, entre d'altres, per treure el màxim profit d'aquest llegum espectacular.
Si us agrada, ja ho sabeu, cliqueu 'm'agrada'. Gràcies!
Doncs no ho sabia que es podien menjar crues... Ara mateix vaig a llegir l'article!!! Petons
ResponEliminaAvui el meu germà me n'ha portat un saquet que prepararé demà per dinar. Acabades de collir, i les més tendres que et puguis imaginar!
ResponEliminaJo de petita també menjava faves crues: anava a l'hort, collia les més tendres i me les menjava. Aquestes sí que no arribaven al plat!!! De gran he sabut que és dolent menjar faves crues perquè poden arribar a provocar fins i tot la mort.
Petons
A menjar faves!
ResponEliminaAins que a mi encara no m'han arribat.
ResponEliminaMuas