dissabte, 11 d’octubre del 2014

la xocolata no és només per a les postres

Conill amb xocolata. Foto: Marina Antúnez
La xocolata no és només per a les postres, ho sabien els antic asteques i ho saben els actuals mexicans, que la posen en el seu plat nacional, el mole, igual com per nosaltres ha esdevingut un clàssic afegir-ne a la picada i en plats com la llagosta, el pollastre o la perdiu amb xocolata; els darrers anys s'està produint un fenomen invers, i elements de la cuina salada com la mateixa sal, el bitxo (chile) o el blat de moro torrat s'incorporen als bombons i les rajoles de xocolata: el cacau no té fronteres!
Parlo de la xocolata en la cuina salada en l'article que publico avui a Gastronosfera, que podeu llegir aquí. I si us sembla bé, o no, ja ho sabeu, cliqueu al m'agrada o deixeu un comentari.

2 comentaris:

  1. En plats de carn, fent xup-xup... fa unes salsetes molt bones!
    Amb peix no la he feta servir mai.
    Me'n vaig a gastronosfera a llegir-te.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  2. M'encanta la xocolata en la cuina salada, i "para muestra un botón"!!
    http://www.eltallerdecuina.cat/2014/10/mimo-den-damian.html
    Una abraçada

    ResponElimina

Gràcies pel vostre comentari. Qualsevol crítica o suggeriment que em feu procuraré tenir-los en compte