Des que vam trobar els primers bolets al Pirineu l'agost passat, no havíem tornat a buscar-ne, i la Marina ja no se'n podia estar, de manera que aquest diumenge ens en vam anar cap al Montseny, perquè pel Vallès diuen que encara no se'n fan gaires. En el cistell gairebé que vam omplir, el que més abundava era el camagroc, de manera que en vam poder menjar diumenge mateix saltats amb altres bolets per sopar, ahir al vespre en una truita i jo m'he fet avui aquest platillo ràpid i molt gustós. Ah, i encara en tenim que s'assequen per l'hivern...
Les patates amb pell m'agraden molt, ja vaig explicar en els inicis del bloc aquestes amb cigrons i cansalada, amb cigrons, trompetes i bacallà, i n'he fet diverses amanides, com aquesta.
Avui el que he fet és fregir uns camagrocs en una paella amb oli, dos o tres minuts, i després hi he afegit un parell de salsitxes tallades a trossos, perquè es fessin tres o quatre minuts més. Al final hi he afegit una mica d'aigua per desenganxar el fons de la paella.
Mmmm...quina delícia!!!! Quins plats més bon prepares.....
ResponEliminaSalut i petons,
Olga
Et fas uns dinars ben apanyats, trobo... i econòmics!
ResponEliminaUn dinar econòmic i amb poca feina, però boníssim Ummm
ResponEliminaUna abraçada
Fàcil i bo !
ResponElimina