dimecres, 9 d’octubre del 2013

platillo de patates amb pell, camagrocs i salsitxes


Des que vam trobar els primers bolets al Pirineu l'agost passat, no havíem tornat a buscar-ne, i la Marina ja no se'n podia estar, de manera que aquest diumenge ens en vam anar cap al Montseny, perquè pel Vallès diuen que encara no se'n fan gaires. En el cistell gairebé que vam omplir, el que més abundava era el camagroc, de manera que en vam poder menjar diumenge mateix saltats amb altres bolets per sopar, ahir al vespre en una truita i jo m'he fet avui aquest platillo ràpid i molt gustós. Ah, i encara en tenim que s'assequen per l'hivern...
Les patates amb pell m'agraden molt, ja vaig explicar en els inicis del bloc aquestes amb cigrons i cansalada, amb cigrons, trompetes i bacallà, i n'he fet diverses amanides, com aquesta.
Avui el que he fet és fregir uns camagrocs en una paella amb oli, dos o tres minuts, i després hi he afegit un parell de salsitxes tallades a trossos, perquè es fessin tres o quatre minuts més. Al final hi he afegit una mica d'aigua per desenganxar el fons de la paella.
En una altra paella, he posat a fregir uns dauets de cansalada salada fins que s'ha fos i després hi he afegit les patates (pelades i tallades a daus) amb el foc fort. He deixat que s'enrossissin i quan estaven a punt, hi he afegit els bolets i la salsitxa, amb el seu suquet, he salpebrat el conjunt, hi he tirat una mica de julivert per sobre i en dos minuts el platillo estava a punt per menjar.


4 comentaris:

Gràcies pel vostre comentari. Qualsevol crítica o suggeriment que em feu procuraré tenir-los en compte