dimecres, 24 de febrer del 2016

risotto, les claus perquè ens quedi sempre bé

Risotto de carbassa i pastanaga amb espècies orientals
Els lectors habituals del blog coneixeu de sobre la meva afició a l'arròs, fa poc vaig publicar la recepta que fa 80 amb el que m'agrada anomenar 'el principal aliment del món'. En aquest enllaç els trobareu tots.
Entre els molts arrossos que es poden fer, el risotto és un dels que està més de moda, segurament per la seva versatilitat i senzillesa d'elaboració quan se'n domina la tècnica.
No és tan fàcil, però, i si en voleu saber alguna cosa més, potser us interessarà aquest article que publico avui al web Gastronosfera, que inclou deu receptes des del risotto més clàssic a alguns ben diferents.
Espero que us agradi!

2 comentaris:

  1. Acabo de ver tu entrada de diferentes recetas de arroz. Y decirte que las hay no solo ricas si no espectaculares!!
    Un saludo.

    ResponElimina

Gràcies pel vostre comentari. Qualsevol crítica o suggeriment que em feu procuraré tenir-los en compte