dilluns, 15 de febrer del 2016

salses bàsiques per triomfar a la cuina

Pesto vermell
Per triomfar amb els convidats, no cal ser un gran xef ni passar-se moltes hores a la cuina, a vegades amb un bon peix o unes verdures a la planxa n'hi ha prou, però és clar que si ho acompanyem amb la salsa adequada l'èxit està assegurat. 
En el darrer article que he publicat a Gastronosfera (el podeu llegir aquí) n'explico deu de bàsiques i un gran nombre de variants i idees per donar un altre aire als nostre plats amb les salses de sempre, a les quals podem fer petits canvis que ens permetran sortir de la monotonia i quedar bé davant qualsevol compromís.

2 comentaris:

  1. Un recull de salses boníssimes i com dius per a triomfar !

    ResponElimina
  2. Una estupenda recopilación de salsas. Muy bueno el artículo.
    Saludos
    Blanca de JUEGO DE SABORES

    ResponElimina

Gràcies pel vostre comentari. Qualsevol crítica o suggeriment que em feu procuraré tenir-los en compte