dilluns, 22 d’abril del 2013
amanida ràpida de patata i salmó amb salsa tàrtara
Ràpida, molt ràpida, per aquells que no volen, o no poden, estar-se gaire estona a la cuina. El més entretingut és la salsa, la resta es fa en un moment. Us ho explico.
Les patates el millor és bullir-les amb pell en abundant aigua amb sal, però la manera més ràpida és coure-les al microones, entre cinc i deu minuts, segons la mida del tubercle. Un cop cuites, es deixen refredar i, mentrestant, es cou el salmó de la mateixa manera, al microones: encara va més de pressa, un parell o tres de minuts, o fins quan comenceu a sentir petites explosions que indiquen que el peix ja és fet. També deixem refredar.
Mentrestant, preparem la salsa tàrtara; piquem uns envinagrats: un cogombre gran, unes quantes tàperes i una cebeta, o dues, i els posem en un bol, amb julivert també picat. Hi afegim una bona quantitat de maionesa, una maionesa suau, per anar bé, i una culleradeta de mostassa, i ho remenem bé.
Tallem les patates a daus i les barregem amb el salmó tallat també a daus o simplement trencat a làmines, ho salpebrem i hi barregem la salsa. Ja és a punt de menjar, millor si ha reposat una estona a la nevera.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Fresqueta és ben bona! i no cal ni posar-se les dents... he he. Petons!
ResponEliminaMmm amb aquesta salsa té que estar ben bo! petons
ResponEliminaComencen a venir de gust plats com aquest!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Aquesta tarda el meu marit ha preparat ensalada russa, i és que ja ve de gust. Una bona amanida Manel. La que t'ha acompanya als àpats deu estar contenta...
ResponEliminaNani
Aquestes amanides m'encanten!! Ara ja comencem a tenir ganes de plats fresquets!!
ResponEliminaSalut!
Olga
Mmhhh quina pintassa que fa aquest plat!!!
ResponEliminamuaaak!
www.infinityho.blogspot.com.es