És ben curt el temps de les cireres, és ben cert, perquè només podem gaudir de moltes varietats durant dos mesos, de maig a juny, o fins al juliol o les primeres setmanes d’agost, a tot estirar, amb les varietats més tardanes, com la picota.
Val la pena, doncs, aprofitar aquesta època per gaudir d’una fruita que no només podem menjar crua, sinó que dóna molt de joc a la cuina tant en postres clàssiques, com el clafoutis francès, com en plats més moderns que s’han popularitzat ràpidament, entre els quals destaca el gaspatxo de cireres.
Per això us proposo una bona colla de receptes dolces i salades en el darrer article que he publicat al web de cuina i tendències gastronòmiques Gastronosfera, i que podeu llegir aquí.
Si us agrada, saben que un m'agrada o un comentari serà ben rebut i agraït.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies pel vostre comentari. Qualsevol crítica o suggeriment que em feu procuraré tenir-los en compte