Fa un any, l'octubre del 2010, el comptador de visites va arribar a les 200.000 i el nombre de seguidors, a 100, i em vaig permetre expressar aquí la meva satisfacció per una xifra que, si bé és modesta comparada amb altres blocs, sobretot els publicats en castellà, per a mi constituïa una fita impensable quan vaig estrenar aquesta pàgina fa poc més de tres anys.
Dijous, la xifra es va doblar, 'cuinar és generós' ha tingut més de 400.000 visites i s'acosta als 200 seguidors, i personalment estic satisfet de l'evolució dels darrers mesos: crec que la meva cuina poc a poc va avançant, no em falta inspiració per fer receptes noves, intento que la presentació sigui acurada i atractiva, i que les fotografies vagin en la mateixa línia. I, sobretot, que quan vingueu aquí no us limiteu a mirar la foto sinó que us engresqueu a llegir cada text.
No sé si ho he aconseguit; potser algú preferiria arribar i trobar una recepta, amb ingredients i mesures, i deixar-se d'històries, però a mi això no em surt. Escric quan en tinc ganes, tant si és perquè estic molt content per un plat com perquè m'he mullat tot el matí corrent amb bici i m'ho recompenso amb un bon dinar i tinc ganes d'explicar-ho. Suposo que, després d'aquests anys, sense adonar-me'n he anat donant un aire propi a aquest bloc i els que veniu sovint el reconeixeu i us agrada, perquè sinó deixaríeu de venir.
De tota manera, trobo que déu n'hi do les persones que deuen tornar si hem superat les 400.000 visites, o sigui que ja us podeu imaginar que estic molt content, i que procuraré que cada vegada que sumeu una nova visita al comptador, trobeu alguna recepta interessant, una bona foto i un text clar i, si pot ser, amè, per donar-vos alguna idea o algun motiu de reflexió, fer-vos passar una bona estona i que marxeu amb la sensació que ha valgut la pena perdre uns minuts en aquest bloc.
Moltes gràcies a tots els lectors i seguidors, de veritat, moltes gràcies!
facebook i twitter
La fita de les 400.000 visites coincideix amb un projecte que fa temps que tenia al cap, i és fer una pàgina del bloc a Facebook. Però si ja la tens, direu alguns. Bé, sí, la meva pàgina personal la vaig obrir amb el nom del bloc, però no deixa de ser una pàgina personal, no és una pàgina 'institucional', la gent no se'n pot fer seguidora, sinó que ha de demanar se acceptada com a amistat, i això suposa una sèrie d'inconvenients, que han fet que al final la pàgina no fos ni la meva personal ni la pàgina del bloc.
Per això he creat aquesta nova pàgina de 'cuinar és generós', de la qual m'agradaria molt que us féssiu seguidors (ara només cal clicar sobre l'etiqueta 'm'agrada'), perquè intentaré actualitzar-la diàriament tant amb el contingut del bloc, com amb temes que potser no tenen encaix en un article aquí, però sí que poden donar peu a un comentari, un suggeriment o un anunci a través de la xarxa social.
Als que tingueu Twitter, també m'agradaria convidar-vos a seguir @cuinagenerosa, on intentaré oferir comentaris que puguin ser d'interès per als seguidors del bloc i per als amants de la gastronomia en general.
Us espero en aquests espais i, és clar, sobretot en aquesta pàgina que avui està de celebració.
Us espero en aquests espais i, és clar, sobretot en aquesta pàgina que avui està de celebració.
Moltes felicitats per la fita assolida. Ara mateix ens farem seguidors a la nova pàgina del facebook.
ResponEliminaUna abraçada
Tito Manuè, hi ha premi per ser la visita 400.000, perquè em penso que sóc jo.
ResponEliminaFelicitats!
Martines.
FELICITATS!!! Nosaltres acabem de passar de les 100.000 visites i estem alucinats... no m'imagino si algun dia arribem a les 400.000, però realment és un plaer llegir-te! Vaig a fer-me seguidora al face... i et convido a fer-te'n dels Fogons, clar! jajaja
ResponEliminaPetons
Sandra
Felicitats pel nombre de seguidors, ja mateix m´he fet de la pàgina de facebbok. Quin èxit!!! Petons, i bon dissabte.
ResponEliminaManel,
ResponEliminaFelicitats pel nombre de visites, pel nombre de seguidors, però sobre tot pel teu blog.
Porto poc temps en el mon blogger-culinari i l'altre dia pensava respecte dels blogs que segueixo amb més freqüència, perquè els segueixo.
Hi vaig pensar en el teu, i el que vaig identificar com a motiu no s'allunya molt del que has plantejat com objectius.
En primer lloc, perquè expliques quelcom més que un plat... hi ha una vivència.
En segon lloc, perquè trobo les elaboraciions orginals, les acompanyen bones fotos i són d'aquelles que hi penses "aquest plat l'haig de fer i tastar". Destaco els arrosos.
I ja per finalitzar, estic segura que el gust per l'albergínia, també hi fa, jejejejeje.
Bon cap de setmana :)
felicitats Manel es un premio justo a tu buen trabajo,estar entro los Top 10 tiene sus ventajas
ResponEliminavoy a ver la nueva paguina
una abraçada
Felicitats!!
ResponEliminaAra me'n vaig al facebook i al twitter.
caram quina feinada que tindrem a seguir-te per tants llocs ;-)
PTNTS
Dolça
Moltes felicitats, aquest matí ja m'he fet seguidora al facebook! és un plaer llegir aquest blog!
ResponEliminaMolte sfelicitats! M'hi apunto tant a facebook com a twitter. Les visites seguran pujant segur.
ResponEliminaFins aviat
Núria
Moltes felicitats!!! això són visites i seguidors!
ResponEliminaMoltes felicitats!!Ha de fer molta il.lusió arribar a tantes visites!!
ResponEliminaFelicitats!
ResponEliminaTots els que passem per aquí gaudim tant de les teves receptes com dels teus escrits, ja ho saps ;)
I ara, cap a les 800.000! :)
Recordo que, fa temps, quan començava a visitar blogs gastronòmics (parlo de fa potser tres anys), et vaig preguntar per què no incloïes mesures a les receptes. Ara que fa més de tres anys que et visito, t'he de dir que el teu bloc és un dels meus preferits i el seu fort, per a mi, són els textos, sense una sola mesura però plens d'un nosequè de vitalitat que t'enganxen de la primera línia a l'última.
ResponEliminaEnhorabona per aquestes 400.000 visita i aquest munt de seguidors encantats de poder-te visitar!!!
Una abraçada!
Anna
Moltes felicitats Manel ,la feina ben feta sempre té la seva recompensa, i 400.000 seguidors n'és una!!!!
ResponEliminaT'ho mereixes!!!
Ptnts i una abraçada molt forta
Manel, enhorabona per totes aquestes xifres aconseguides!! :)
ResponEliminaVeig que tindrem feina a seguir-te ara! ;) Vaig a fer-me seguidora de la nova pàgina del facebook (de moment el twitter encara no hi sóc).
Petons!