dissabte, 14 de febrer del 2009

productes tEstats (2)

"mini biscotes" i xocolata dia

Les prestatgeries dels supermercats estan plenes de torradetes de tota mena per fer canapès: rodones, allargades, ultrafines, rústiques, sofisticades, 'crackers'... com passa amb moltes coses, a vegades el problema es presenta a l'hora de triar.
Per al meu gust, però, hi ha alguns productes que sobresurten, com les torradetes de xapata de la casa Lu, per exemple, però sobretot unes torradetes rodones que comercialitza la cadena Dia amb la seva pròpia marca i que es presenten amb el nom de "mini biscotes".
N'hi ha de dos tipus, de pa normal i de pa integral, i no són les típiques torradetes fabricades per ser torradetes, es nota que són llesquetes d'una barra prima tipus baguet tallades molt fines i torrades fins a aconseguir un producte cruixent i ple de sabor.
Són ideals per untar-hi un bon paté, formatge, el que vulgueu, però a mi gairebé com més m'agraden és simplement amb un polsim de sal i un rajolí d'oli d'oliva verge. No pararia de menjar-ne.
També són bones amb productes dolços a sobre. A la feina, a vegades, baixo al súper d'aquesta cadena que tenim a prop i compro aquests "mini biscotes i xocolata negra al 72% de cacau, de la marca blanca del Dia. No és una xocolata qualsevol, és d'aquelles que porten llavors de cacau, que li donen un toc cruixent sensacional. Ara se'n troba a d'altres llocs, però aquesta va ser de les primeres que vaig veure i segueix sent la meva preferida. Qualsevol dels xocoaddictes que pul·lulen per aquest món dels blocs de cuina la pot comprar amb tota confiança i m'agrairà el consell.

En fi, que a vegades aquest és el nostre berenar, aquesta peculiar versió del pa amb xocolata de tota la vida. I el millor de tot és que aquestes torrades i la xocolata, que ja us dic que per a mi tots dos productes són dels millors del mercat, només valen 65 cèntims i 1 euro, respectivament.

18 comentaris:

  1. Les mini xapates Lu m'encanten. Si dius que aquests biscotes encara són millors, els haurem de provar! Tinc un DIA bastant a prop de casa, ja m'hi arribaré ;)
    Avui per berenar: el típic pa amb xocolata de tota la vida, però amb xoco i biscotes DIA ;)
    La xocolata amb llavors de cacau crec que no l'he tastat mai...

    ResponElimina
  2. I jo que no hi compro mai, al DIA. M'hi hauré de passar i xafardejar a veure si trobo per exemple aquesta xocolata, que pel que dius deu ser boníssima!
    M'agrada veure que la gent encara esmorza pa amb xocolata!!!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  3. Ei! que abans m'he descuidat de dir-te que al meu blog hi tens un detallet.
    PTNTS
    DOlça

    ResponElimina
  4. Jo m'apunto al xocolata amb llavors de cacao per fer postres.. Ultimament s'està posant de moda els postres de xocolata i se'n gasta una barbaritat..
    Ja et diré..

    ResponElimina
  5. Nosaltres no hi anem mai al DIA!! però si es tant bona quan baixem a Valls ja i treure'm el cap.

    Per la xocolata es fa el que calgui!! ;)))

    Recordss

    ResponElimina
  6. Jo tampoc tinc costum de comprar al DIA però com que n'hi ha un prop de la feina, faré com tu i compraré torradetes i xocolata no per berenar, sinó per fer un segon esmorzar o simplement per acompanyar el cafè amb aquesta xocolata. Gràcies pel suggeriment.

    Fins aviat

    ResponElimina
  7. Qui gasta més és perqué vol, ja que si és tan bo i tan econòmic no podem demanar més, oi?. Salut!!!!

    ResponElimina
  8. amigues, ja veig que la majoria no aneu mai al dia, jo tampoc no hi vaig gaire perquè tenen una fama (ben merescuda) de tenir les caixeres més antipàtiques dels supermercats catalans. però, com a tot arreu, tenen coses que valen la pena i a vegades hi vaig expressament per comprar-les, com el iogurt grec o aquestes torradetes i la xocolata amb "pepitas de cacao", un vici, de veritat (la mateixa xocolata sense llavors també és molt bona). fa poc encara valia 80 cèntims, ara s'ha apujat una mica, però al cotxe mai em falta una rajola per acompanyar els llargs viatges de casa a la feina.
    en tot cas, les torradetes, a banda de menjar-les amb xocolata, són una base excel·lent per a tota mena de canapès, la veritat és que són de les millors del mercat.
    gràcies a totes i fins aviat!

    ResponElimina
  9. hola manel, ja tens raó la quantitat de llesquetes de pa que hi ha en el mercat, es espatarrant, jo les petitones, no les compro mai , peró les normals per esmorçár si que les compro i la qualitat preu es bona, i vaig a aquest super , per coses esporádiques, pero en vers a la xocolata tens molta raó està de P. m.

    molts petons

    ResponElimina
  10. Jo tampoc vaig al Dia però aviat m'hi acostaré per comprar aquesta xocolata.
    Costa trobar xocolates "negres" als súpers normals.
    Jo últimament compro la del Bonpreu(té un paper verd fosc), amb un 70% i que és força bona també i no gaire cara.
    Gràcies per la recomanació!

    Marta F.

    ResponElimina
  11. mome, no podia definir aquesta xocolata millor que tu ;D
    petons.

    marta, espero que t'agradi, la veritat és que allà a la feina sempre que en porto triomfa.

    ResponElimina
  12. jo tampoc tinc costum d'anar al Dia% però la xocolata amb faves de cacau farà que m'hi acosti. Sempre menjo xocolata amb faves de cacau (boníssima, és un vici) però sempre compro la Nestlé o, quan anem a Andorra, la Poulain. Provarem la Dia%... Gràcies!

    ResponElimina
  13. Com a xocoaddicte públic i confés, m'apunte a les torrades amb xocolate pur! Visca el xocolate! Salutacions

    ResponElimina
  14. Manel! Hola! Jo si que compro al DIA, és més, tinc la targeta client i a final de mes m'obsequien amb descomptes que durant uns dies s'acumulem amb els descomptes del mes anterior, i això està molt bé...
    M'apunto aquests dos productes a la llista de la propera compra!
    Una abraçada

    ResponElimina
  15. Ens apuntem la xocolata... crec que t'hauran de fer un regal els d'aquest supermecat!! petons rei!

    ResponElimina
  16. gemma, ara se'n troba de moltes marques, de xocolata amb faves de cacau, fins i tot al mercadona en venen una de la seva marca que està força bé, però aquesta del dia fa anys que la compro i és de les millors.

    francesc, aquí el pa amb xocolata ens porta als berenars de petits, no sé si vosaltres també en menjàveu, però era un gran invent!

    ruben, jo no vaig molt al dia perquè generalment el personal és molt antipàtic, també tinc la targeta (en tinc un munt!) i molt sovint i vaig només per la xocolata o les torradetes.

    parella vermella, em sembla que més que un regal, encara em tractaran pitjor, les dependentes, després d'anar repetint que en general solen ser de les més antipàtiques que conec :D

    ResponElimina
  17. Jo tb soc de les que no ha entrat mai al Dia, tot i que n'hi ha un a Sant Feliu, però com bé dius tenen una fama.... Demà que estare per aquí m'hi arrivaré doncs si tu ho recomanes em mereix tota la confiança.

    ResponElimina

Gràcies pel vostre comentari. Qualsevol crítica o suggeriment que em feu procuraré tenir-los en compte