dimecres, 23 de desembre del 2009

trobada blocaire a castellterçol (4)

hostal castellterçol


L'Hostal Castellterçol és un fix fa temps en les nostres celebracions familiars. Ubicat en una antiga masia just a l'entrada del poble, ofereix una extensa carta que combina la cuina de temporada amb les receptes tradicionals de la zona, amb una presentació moderna i acurada, una carta de vins molt interessant i un apartat dolç de cuina remarcable.
Regentat per tres germans, la Mara, el Dani i el Maties Carrillo, ofereix un menú molt concorregut entre setmana i també els caps de setmana, i a la carta es menja magníficament per 25-30 euros.
Amb el Dani hem acordat un menú de 27 euros per persona, incloses les begudes i el cafè, que estic segur que serà del vostre gust.
P
odrem degustar un ampli assortiment d'entrants, un dels punts forts dels àpats en grup en aquest restaurant. No hi faltaran closques, pernil i embotits, amanides originals o uns fesolets ecològics amb botifarra negra. I, tenint en compte que entre tots m'heu encasellat una mica com a especialista en arrossos, he demanat que no hi falti el principal aliment del món, de manera que entre els entrants podrem provar una de les especialitats de la casa, l'arròs de llamàntol.
De segon podrem triar entre tres plats, una carn i un peix guisats i una carn a la brasa per als qui no vulguin salsetes. A la brasa podrem degustar un entrecot de vedella criada a Castellterçol, i si ens agrada sucar pa, un tronc de lluç amb gambes o espatlla de cabrit al forn.
Per a les postres ens vam inclinar pels gelats, que sempre es posen bé després d'un bon àpat i no carreguen massa, tenint en compte que després vindrà la sessió dels bombons.
Per acompanyar l'àpat, un vi negre de Cigales, el Museum de criança, un vi magnífic que ja he recomanat aquí i que vaig descobrir precisament a l'Hostal. En Dani Carrillo és un gran coneixedor del món del vi i ha elaborat una carta plena de suggerents propostes amb una relació qualitat-preu excel·lent. Per als que busquin un vi més lleuger i fresc, també hi haurà un dels millors rosats del món, el Gran Feudo, un navarrès extraordinari.

16 comentaris:

  1. Una tría magnífica Manel, estic segura que serà l´acontixement blocaire de la temporada.
    Bones festes!

    ResponElimina
  2. Manel,
    Extraordinària descripció del menú de l'hostal Castellterçol. Frisem per què arribi el 9 de gener. Gràcies per la magnífica organització. Molt bones festes i fins aviat.

    ResponElimina
  3. La bicicleta em va dur fins aquí i passo molts dies xafardejant casa teva. Encara que mai et comenti, començo a treure'n profit dels teus suggeriments :) Només volia desitjar-te unes Felices Festes i que sàpigues que, encara que potser no diem res, som per aquí, furonejant pels posts i apreciant allò amb què ens regales :)

    ResponElimina
  4. El ví està inclos en el preu? Ho dic perque soc abstemi i si va 'a part' us demanaría que us sembla que el ví es pagui entre els que en veuen...que va la cosa molt ajustadeta jeje.

    El menú em sembla ben apetitós!

    ResponElimina
  5. Manel; Una descripció d'alló tant i tant perfecta del menú que farem al Hostal Castellterçol, molt ben explicat i tant sols falta, venir a Castellterçol, gaudir, disfrutar i naturalment provar aquest menú, que a "priori" sembla està d'alló tant i tant ben col.locat per començar a dinar.
    Moltes gràcies Manel, per l'organització i des de aquí Badalona, rep una abraçada i també unes molt bones festes¡¡.
    Josepb -menja de bacallà-

    ResponElimina
  6. JA falta menys per veuren's, malgrat serà l'any que bé!!! (està a la vora!!)
    Mil ptnts i bones festes, ens veiem d'aquí a poquets dies!!!

    ResponElimina
  7. Manel.. per tu i els que tens a prop, unes bones festes i millor any !! Una abraçada

    ResponElimina
  8. OOOH! Serà absolutament fantàstica la trobada... ja tenim ganes que arribi el dia!

    Bon nadal estimat amic. El millor per a tu i els teus!

    ResponElimina
  9. Un menú memorable a un preu molt acurat, crec que ens ho passarem d`allò mes be, llàstima que encara falten mols dies, gracies per la magnifica organització.
    Bones festes i petons

    ResponElimina
  10. Manel, quina enveja de trobada!!! Estic segur que serà una trobada d'aquelles que es recorden amb alegria. Aqueix arrosset de llamàntol que proposes, si és com el de la foto, serà boníssim. Salutacions i bon any 2010!!!

    ResponElimina
  11. gràcies, mai, espero que tot surti bé i passem una gran diada.

    josep, jo també en tinc ganes, però encara queden dies i festes entremig, que vagin molt bé.

    clidice, benvinguda a aquesta cuina. sé que fa dies que vens i m'alegra que t'hagis decidit a deixar un comentari. és un honor que vinguis a 'furonejar' per aquí com tu dius, i espero que sempre hi trobis coses del teu interés.
    gràcies i que acabis de passar molt bones festes!

    starbase, en efecte, el vi ja està inclòs en el menú i seria difícil i complicat desglossar-ho. de tota manera, és un preu tancat i he procurat que sigui força ajustat i que agradi tothom.

    josep, espero que la jornada i l'àpat no decebran les teves expectatives :) molt bones festes!

    marta, no queden ni quinze dies, que amb tantes festes entremig veuràs com passen volant :)
    que siguis molt feliç i fins ben aviat, un petó.

    maria, moltes gràcies. et trobarem a faltar el dia 9, però espero que ens veurem aviat. una abraçada a tu i al teu marit.

    amics vermells, la presència de tots vosaltres segur que la farà fantàstica, ens veiem aviat, molta sort per l'any nou.

    sion, no falten pas gaires dies, veuràs com sense adonar-nos-en ja hi serem. bones festes!

    francesc, llàstima que et caigui tan lluny :( m'agradaria molt que hi fossiu. una abraçada i bon any nou!

    ResponElimina
  12. Una tria magnífica!! Segur que no em podré resistir a l'arros...

    ResponElimina
  13. Ei, Manel, he estat a la lluna fins avui, la trobada és demà. Tranquil, que ja vindré (la lyli i les nenes es quedaran a casa, per sort per a la resta de convidats - per les nenes, és clar). Vindré a prendre cafè al restaurant i després cap a cal xocolater :-D

    ResponElimina

  14. [url=http://shensacen.shutterfly.com/][b]sac longchamp[/b][/url]
    [url=http://shenenmao.overblog.com/][b]sac longchamp[/b][/url]
    [url=http://shenenmaoyie.moonfruit.com/#/blog/4572320051][b]sac longchamp[/b][/url]
    [url=http://shenenmaoyi.blinkweb.com/][b]sac longchamp[/b][/url]
    [url=http://shensacens.sosblogs.com/The-first-blog-b1/Contraste-entre-votre-sac-a-main-LV-sac-a-main-authentique-replique-Lv-b1-p1.htm][b]sac longchamp[/b][/url]

    ResponElimina
  15. The firm delivers a single [url=http://cungmuachungnhom.com/thoi-trang.html]mua chung giay toms[/url] per day in every single of the marketplaces it serves. The Groupon features as an assurance agreement utilizing ThePoint's method: if a specified range of people indicator up for the source, then the deal turns into obtainable to all if the predetermined minimal is not fulfilled, no 1 gets the offer that working day. This decreases possibility for suppliers, who can deal with the price reduction codes as quantity reductions as nicely as revenue advertising resources. Groupon can make cash by keeping about 50 % the resources the shopper pays for the coupon.

    For occasion, an $eighty therapeutic massage could be bought by the consumer for $forty by way of Groupon, and then Groupon and the retailer would split the $forty. That is, the retailer gives a therapeutic therapeutic massage valued at $eighty and will get about $twenty from Groupon for it (beneath a fifty%/fifty% split). Or, if $240 well worth of property portray organizations is obtained by the client for $fifty through Groupon, then the company receives $twenty five and Groupon retains $twenty five. The client receives the therapeutic massage, or the home painting provider, in these illustrations, from the retailer for which they at first compensated $40 (or $fifty) to Groupon. There are specified corporations to which Groupon initially did not offer its services, like having photographs ranges and strip clubs nevertheless, shooting ranges have been highlighted on Groupon.

    In distinction to categorised advertising, the service company does not pay out out any upfront cost to participate: Groupon collects individual knowledge from well prepared buyers and then contacts only men and women buyers, mainly by day-to-day digital mail, who may perhaps possibly be interested in a certain product or provider.

    Groupon employs a big quantity of copywriters who draft descriptions for the discounts featured by e-mail and on the internet site. Groupon's marketing text for the 'deals' has been noticed as a contributing problem to the popularity of the site, featuring a distinctive mix of thorough easy reality-examining and witty humor.

    Owing to Groupon's market acquiring mostly composed of female clients, the gives are typically targeted on the wellness, well being and health and class marketplaces.

    There are very likely issues with the enterprise design. For instance, a rewarding offer you could briefly swamp a modest firm with also a whole lot of shoppers, jeopardizing a probability that buyers will be dissatisfied, or that there won't be adequate products to fulfill the require. Gap, a enormous attire retailer, was in a position to deal with 445,000 coupon codes in a nationwide offer you (even although it experienced server problems at one point), but a much more compact organization could change into all of a unexpected flooded with consumers. 1 espresso retailer in Portland, Oregon struggled with an improve in clientele for a few months, when it marketed near to one,000 Groupons on the a one day it was introduced, in accordance to 1 report. In response to associated problems, Groupon officials problem that 'deal' subscriptions need to be capped in progress to a reasonably priced assortment.

    Read More: [url=http://briantravel.com/mua-chung-hinh-thuc-nhom-tai-ho-chi-minh/]muachung[/url]

    ResponElimina

Gràcies pel vostre comentari. Qualsevol crítica o suggeriment que em feu procuraré tenir-los en compte