Només és qüestió de canviar la textura de l'acompanyament i de servir les botifarres en porcions petites, tallades a rodanxes i punxades en una broqueta.
Concretament, vaig fer servir botifarra negra i botifarra crua del meu poble, i botifarra blanca d'Avià, però també quedaria bé amb botifarra del perol, per exemple.
Vaig tallar les tres botifarres a rodelles d'un o dos centímetres, i vaig passar per una paella amb molt poc oli la botifarra blanca i una mica més d'estona la crua. Un cop fredes, en vaig punxar un tros de cada amb un de botifarra negra al mig i les vaig deixar a punt per donar-los un cop de foc abans de servir.El dia abans vaig fer una bona samfaina amb ceba, pebrot verd, pebrot vermell, albergínia, carbassó i tomàquet, una bona estona perquè quedés ben cuita, si cal mullant-la amb una mica de brou. La vaig triturar amb el túrmix en un vas, afegint-hi una mica d'oli perquè quedés més lligada i es pogués treballar millor.
Abans de servir, es marquen les broquetes en una planxa o una paella antiadherent ben calenta, s'escalfen les salses al microones i s'estenen al fons de dues plates A sobre s'hi posen les broquetes calentes i es reguen les que porten salsa de bolets amb una mica més d'oli d'all i julivert.
Uns entrants clàssics amb una bona presentació nadalenca
ResponEliminaPetons i Joiós Any Nou
doncs a mi em sembla molt original, i segur que m'encantaria perque les dues salse m'agraden
ResponEliminaFeliç 2010 Manel
Sí,sí, ben original aquest entrant, al menys jo no l'havia vist mai.
ResponEliminaM'has donat una idea per fer unes broxetes amb diferents botifarres per fer-les a la planxa.
Que treballador que ets!!!!!
ResponEliminaQue tinguis una molt bona entrada d´any , i que siguis molt feliç amb tots els teus.
Uns bons entrants i molt de casa nostra.
ResponEliminaJo no vaig tenir tanta feina, perquè tant el pare com el sogre havien estat malalts i vaig decidir que, perquè no tinguessin temptacions de picar, el dia de Nadal només hi havia 1r i 2n plat. Res d'entrants. I ens va anar bé a tots, la veritat.
Bon Any, Manel.
Manel,
ResponEliminaUns entrants magnífics. La broqueta de tres botifarres, original i temptador. Una abraçada
nen, brutal!
ResponEliminaDonçs és una bona versió i a més molt i molt vistosa.
ResponEliminaBones festes!
Quina feinada a preparar tot aixó, no m'estranya que tinguesis que suprimir coses...
ResponEliminaM'encanten aquests butifarres, quina idea més original.
Que tinguis un molt bon any!!!!!!
Ptnts
mal m'està el dir-ho, que diuen a casa, però la veritat és que aquestes broquetes em va semblar el millor del dinar, i amb la salsa de bolets que em va quedar, aquests dies he estat fent proves i dóna molt de joc! ja us explicaré...
ResponElimina