dijous, 21 d’abril del 2011

coca de verat amb verdures


a sobre del pa (17)

De les coques que vaig pensar el cap de setmana passat i que us explicava en el darrer post, aquesta és la segona i me la vaig fer ahir per dinar.
La base és la mateixa, massa de pa estirada i cuita al forn, sobre la qual una lleugera capa de salsa romesco, les verdures tallades en forma de bastonets de la mateixa mida i dos trossos de verat també de la llargada de la resta d'elements. Un raig d'oli verge i escates de sal per coronar, i una branqueta de farigola florida.
Tant el verat com les verdures, salpebrades i fetes a la planxa; i les verdures que vaig fer servir, pebrot vermell i verd, espàrrecs, carbassó, pastanaga i ceba tendra. Unes gotes de soja mentre fem tant les verdures com el peix li donen també hi quedarien bé. Una combinació que ja he fet altres vegades (com aquí) i que té l'èxit assegurat.

9 comentaris:

  1. Hola, bon dia!
    I tant que ha de tenir èxit assegurat. Amb la salseta romescu ha de quedar molt bona aquesta coca. Bona Setmana Santa!

    ResponElimina
  2. Boníssima Manel, jo també penso que fer servir el romesco fora de l'habitual xatò i tal és un encert.

    Si la salsa és tan bona... l'hem d'aprofitar!! :)

    ResponElimina
  3. A aquesta coca no li falta de res! En un sol plat tens tot el que necessites!
    Petons

    ResponElimina
  4. Tot un senyor verat!!! Mudat damunt d'unes senyores verdures esplèndides.
    Gaudiu tant com pugueu d'aquests dies.

    ResponElimina
  5. M'ha semblat deliciós i nutritiu.
    Ara no tinc verat però quan vagi a comprar peix n'agafaré, és un peix molt gustós i amb la salsa...

    ResponElimina
  6. M'encanta aquesta coca. Em sembla molt sana i a la vegada deliciosa i elegant amb aquesta presentació.
    La veritat és que amb la coca de més abaix tindria un dilema existencial eh, jeje
    Fins aviat! ;)

    ResponElimina
  7. El verat és un peix molt bo i molt bonic i amb els colors vius d'aquestes verduretes t'ha quedat una coca ben apetitosa!

    Fins aviat!
    La Taula d'en Bernat

    ResponElimina
  8. m'agrada veure com fas servir la salsa de romesco per més receptes de les típiques. És una salsa que quan li comences a agafar el punt se'n pot treure molt de partit!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  9. Com et cuides!
    Un amuntegament de delícies, espectacular!
    Una abraçada

    ResponElimina

Gràcies pel vostre comentari. Qualsevol crítica o suggeriment que em feu procuraré tenir-los en compte