La recepta es pot despatxar en poques línies: ratllem o triturem uns tomàquets vermells, colem el resultat perquè quedi una sopa ben fina, la condimentem amb sal i pebre blanc i la guardem a la nevera fins a l'hora de servir. Mentrestant, posem a la batedora un manat de fulles d'alfàbrega i oli d'oliva, triturem tan bé com puguem i salem una mica.
A l'hora de servir, amanim la sopa de tomàquet amb l'oli d'alfàbrega i guarnim amb unes fulles de la planta que haurem reservar. Més simple, impossible, i tampoc més gustós.
Quina delicia amb tan pocs ingredients!!!!!
ResponEliminaAprofitaré la mica de caloreta que fa per fer-la.
Con la foto has conseguido captar perfectamente el color y la textura...
ResponEliminaEnhorabuena
Manel, ens agrada molt anar a dinar arròs negre al restaurant Can Pintxo de Barcelona, abans de l'arròs i per preparar bé l'estòmac sempre ens demanem una sopa freda com la teva.
ResponEliminaEnhorabona.
Que senzilla, i realment és per aprofitar els tomàquets que et queden madurs.
ResponEliminaManel, si la faig amb tomàquets del benach quedarà dolceta i bona,mmm!
PTNTS
Dolça
A part de bona, aquesta sopa és una injecció de vitamines que va directe a les venes! Cal aprofitar les últimes calors per fer aquestes receptes fresquetes i delicioses...
ResponEliminadolorss, aprofita la caloreta perquè em sembla que ja s'acaba.
ResponEliminasu, te agradezco mucho el comentario porque sé que las fotos son muy importantes para ti y en tu blog.
parella vermella, mai no havia dubtat del vostre bon gust, i cada dia n'estic més convençut.
dolça, ja m'estàs fent enveja amb els tomàquets del benach; avui he sentit per la ràdio un veí teu que també en cantava les excel·lències a la carme ruscalleda.
gemma, téns tota la raó, i ara que encara es troben tomàquets bons, cal aprofitar-ho.
Ostres tu, com dius tu, més fàcil impossible. Però encara que sencilla ha de ser molt bona. Tomàquet i alfàbrega, bona parella.
ResponEliminaSalut!!!!!
Senzill, ràpid i saborós què més demanar? La faré aquest dissabte, m'han regalat uns tomatitos raff fantàstics i acabaran en la teva recepta.
ResponEliminacanela
olletes, efectivament, el tomàquet i l'alfàbrega fan una parella excel·lent, en aquest cas també.
ResponEliminacanela, em sembla que dissabte tornarà a fer sol aquí al vallès, de manera que passarà molt bé. que vagi de gust!
El perill d'aquesta sopeta -que la faré, no et càpiga dubte-, és que l'hauré d'acompanyar amb trossets de pa..., per no ennuegar-me, eh? ;)
ResponEliminaDeliciós! M´encanta. Et robo la idea, sembla bonníssim, i a més molt fàcil.
ResponEliminaSaluts i felicitats per el teu blog.