dimarts, 13 de desembre del 2011
idees per al dinar de nadal i cap d'any - carns i peixos
Darrer capítol de les idees per als àpats d'aquestes festes, amb una selecció de plats de carn i de peix una mica diferents dels tradicionals, i que poden donar un altre aire a les vostres taules. Ara, que si sou de pollastre o capó, canelons i besuc, endavant les atxes!
Com en tota la sèrie, us deixo els enllaços a les receptes dels plats que apareixen a la foto, detallats d'esquerra a dreta i de dalt a baix:
- galta de vedella rostida amb vi ranci
- guatlles en dues coccions, amb rabassoles (es pot substituir la guatlla per una perdiu o una altra au
- magret d'ànec amb salsa de fruita vermella
- mandonguilles amb sípia, amb una salsa negra de trompetes
- salmó en salsa de cítrics amb daus de carbassa
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
y me gustan todas,fantasticas esta recopilacion,desde luego ideas no faltaran
ResponEliminaquina salivera, no sé per on començar!!!! haurien d'haver més dies de festa, hehheeh, poder degustar-los tots.
ResponEliminaper poc que pugui, la crema de marisc la faré, mmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!
gràcies
Ei miquel, em fa gracia que dues persones en llocs diferents i que no es coneixen de res , facin simultàniament el mateix. Llegir la crònica d'en Manel i escriure-li quasi bé el mateix comentari.
ResponEliminaLes noves vies de comunicació han entrat a les nostres vida , ja no hi ha marxa enrere!
quina bona pinta té tot, llastima que ja tinc el plat pel dia de Reis.
ResponEliminaPero es igual durant l'any t'els anire robant jeje.
gràcies i petons!!
impossible no trobar alguna idea que ens agradi eh? per tots els gustos!!
ResponEliminaUnes bones idees pels dies de festa!
ResponEliminaara no se si carn o peix... jo que tenia les idees clares !!!
ResponEliminapetonets
Amb un recull de receptes tan bones no sabrem per quina decidir-nos.
ResponEliminaUna abraçada
Judi Online
ResponEliminaJudi Bola
Agen Bola
Agen Sbobet
Judi Online
ResponEliminaJudi Bola
Agen Bola
Agen Sbobet
Casino Online