divendres, 13 de juny del 2008

a sobre del pa (5)


bacallà fumat, tomàquet, ruca i olivada

Un dels canapès dels quals estic més content. Sobre un quadrat de pa de motlle, o un triangle, hi posem tomàquet ratllat, escorregut i amanit amb oli, sal i pebre.
A sobre del tomàquet, una llesca de bacallà fumat (n'hi ha de fumat i conservat en oli; aleshores farem servir aquest oli per amanir el tomàquet). Acabem amb unes fulles de ruca, amb el seu gust tant particular, amanida amb l'olivada. Proveu-lo.
Nota: també es pot fer com un "montadito" amb una llesca de pa de barra.


5 comentaris:

  1. ara si m'has tocat la fibra amb el bacallà.
    felicitats i salut

    ResponElimina
  2. Jesús!!!! volia dir, Manel!!!
    Tinc bacallà fumat al congelador, i olivada feta d'ahir, diumenge per l'aperitiu faré aquesta recepta.
    Gràcies!!

    ResponElimina
  3. Es un canapé delicioso, esa mezcla tiene que estar de muerte!!! Besos!!!

    ResponElimina
  4. gràcies a totes tres, la veritat és que es un canapé que queda molt presentable, i si voleu també es pot tipo "montadito". que el disfruteu.

    ResponElimina
  5. Això, a més de fàcil, sembla altíssimament mengívol! Quina gana! Aquesta, me l'apunte. Què serà que als catalans, valencians i mallorquins ens agrada tant el bacallà? (Parle en general, eh?)Salutacions.

    ResponElimina

Gràcies pel vostre comentari. Qualsevol crítica o suggeriment que em feu procuraré tenir-los en compte