Aquestes cintes de pastanaga les vaig fer tallant l'hortalissa de dalt a baix amb el pelador, i les tires resultants les vaig escaldar un minut o poc més en aigua bullent amb sal. Les vaig passar per aigua freda i a l'hora de servir, les vaig saltar amb un oli que tinc sempre preparat i que no hauria de faltar mai a cap cuina, l'oli amb all i julivert picat tan petit com es pugui. Un o dos minuts a la paella i acompanya una carn o un peix, amb una mica d'imaginació, com si fos un saltat de pasta. Que no enganya ningú però és bo i fàcil de fer.
dimarts, 10 de juny de 2008
cintes de pastanaga amb all i julivert
Aquestes cintes de pastanaga les vaig fer tallant l'hortalissa de dalt a baix amb el pelador, i les tires resultants les vaig escaldar un minut o poc més en aigua bullent amb sal. Les vaig passar per aigua freda i a l'hora de servir, les vaig saltar amb un oli que tinc sempre preparat i que no hauria de faltar mai a cap cuina, l'oli amb all i julivert picat tan petit com es pugui. Un o dos minuts a la paella i acompanya una carn o un peix, amb una mica d'imaginació, com si fos un saltat de pasta. Que no enganya ningú però és bo i fàcil de fer.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Molt bona idea Manel, a casa moltes vegades tallem la pastanaga amb la teva tècnica! L'amanit que hi fas sembla deliciós. Què vagi molt bé el règim!
ResponEliminaBona idea manel!!!
ResponEliminasi si, bona pensada!
ResponEliminaLa pastanaga a vegades és una mica avorrida però aquestes cintes per acompanyar són un bon descobriment.
ResponEliminaL'oli que dius com el fas? Piques all i julivert i el poses directament en l'oli i el guardas així?.
Jo en faig un amb alfàbrega que quda molt bo. Ja us l'explicaré.
Fins aviat
moltes gràcies a totes.
ResponEliminal'oli el vaig picant molt petit l'all i el julivert i posant-lo a macerar amb oli en un biberó, serveix tant per posar a l'últim minut en una fideuà com per saltar uns espagueti com aquestes cintes.
pues si te ha gusado la pastanaga así, prueba a hacer un calabacín también en cintas (por el color queda aún más parecido a las cintas de pastA) y luego cocidos un par de minutos. Unos tomates pelados y cortados grandes a sarten fuerte, un pelin de azúcar y sal, unas hojas de albahaca fresca a la sarten, y todo junto...de flipar. Ayer se lo hice a mis padres que vinieron de visita y les encantó! Desde que lo hice la primera vez hace cosa de un mes lo he hecho ya un montón de veces.
ResponEliminaun petó guapo
gràcias por el consejo, astrid, la idea parece excelente, lo probaré.
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina