divendres, 13 de juny del 2008
a sobre del pa (5)
bacallà fumat, tomàquet, ruca i olivada
Un dels canapès dels quals estic més content. Sobre un quadrat de pa de motlle, o un triangle, hi posem tomàquet ratllat, escorregut i amanit amb oli, sal i pebre.
A sobre del tomàquet, una llesca de bacallà fumat (n'hi ha de fumat i conservat en oli; aleshores farem servir aquest oli per amanir el tomàquet). Acabem amb unes fulles de ruca, amb el seu gust tant particular, amanida amb l'olivada. Proveu-lo.
Nota: també es pot fer com un "montadito" amb una llesca de pa de barra.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
ara si m'has tocat la fibra amb el bacallà.
ResponEliminafelicitats i salut
Jesús!!!! volia dir, Manel!!!
ResponEliminaTinc bacallà fumat al congelador, i olivada feta d'ahir, diumenge per l'aperitiu faré aquesta recepta.
Gràcies!!
Es un canapé delicioso, esa mezcla tiene que estar de muerte!!! Besos!!!
ResponEliminagràcies a totes tres, la veritat és que es un canapé que queda molt presentable, i si voleu també es pot tipo "montadito". que el disfruteu.
ResponEliminaAixò, a més de fàcil, sembla altíssimament mengívol! Quina gana! Aquesta, me l'apunte. Què serà que als catalans, valencians i mallorquins ens agrada tant el bacallà? (Parle en general, eh?)Salutacions.
ResponElimina