dissabte, 21 de juny del 2008
a sobre del pa (6)
xapata amb formatge de cabra, cireres i reducció de mòdena
Entrant ràpid de gustos contrastats i un xic sorprenents, que permet, si es vol, una presentació acurada i amb el qual podeu sorprendre uns convidats.
Només cal muntar sobre una llesca de xapata torrada (en aquest cas vaig fer servir pa preparat de la marca Lu, que en aquest format m'agrada força) i posar-hi a sobre dues rodanxes de formatge de cabra. A sobre, cireres despinyolades i tallades i, per sobre, reducció de vinagre de mòdena. Així de senzill.
Si trobeu massa fort el formatge de cabra, també quedaria bé amb formatge blanc en terrina, tipus philadelphia.
Proveu-ho i que aprofiti.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Estava esperant la recepta del dia, i ha valgut la pena.
ResponEliminaAra tenim tres dies per preparar cosestes bones, aquesta n'es una d'elles.
Jo el faré amb formatge de cabra, amb gust intens.
Bona revetlla Manel i familia!!
Hola! Quina pinta més bona! Gràcies pels teus elogis. Per cert, com es fa una reducció de vinagre de Mòdena? És molt difícil? Salutacions
ResponEliminaManel,
ResponEliminaUna vegada més, "chapeau".
A vegades darrere les receptes complicades oblidem que amb quatre senzills condiments podem preparar quelcom per a llepar-nos els dits.
Gràcies per recordar-nos-ho.
Una abraçada
dolors, gràcies i espero que tu també tinguis una revetlla fantàstica!
ResponEliminafrancesc, de reduccions de mòdena si vols ja en venen de fetes; si la fas tu, només has de posar el vinagre en un cassó i posar-lo al foc fins que tingui la consistència d'un xarop. va bé per acompanyar moltes preparacions, tan dolces com salades.
josep, gràcies per l'elogi, que aprecio especialment venint de tu. la teva reflexió és totalment encertada i vàlida.
bona revetlla i fins aviat!