![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj66ITrwxdVfDADfZZqYpOA7ShlOc6JvkAR9QINwwrQB9ejTY_uDExsJejkPfI_CvilNcjjEqMz4dhOUm_JsCLtMJgZa6nOW7tomUgggUJd5ztVmdJzm29ZYGiWUnjD9QI9o18D6lnzhZ8/s400/noodles+amb+verdures+i+gambes+%285%29-2.jpg)
Ahir vaig fer fideus llargs d'aquells tan populars a molts països asiàtics que ells anomenen noodles, en aquest cas del tipus "chow mein", que són de blat i porten també cúrcuma. Aquest tipus de fideus es couen en poca estona, a vegades directament al wok; d'altres, com aquests, es bullen abans, però només quatre minuts.
Mentre bullien, vaig tallar en juliana ceba tendra, pebrot verd, pebrot vermell, pastanaga i xampinyons, i vaig pelar els llagostins.
Les verdures les vaig saltar al wok a foc fort amb oli de gira-sol i de sèsam, i al cap de dos o tres minuts hi vaig posar els llagostins, dos o tres minuts més, i una ració generosa de salsa de soja (en vaig fer servir dues, una japonesa i una altra més dolcenca) abans d'abocar-hi els fideus; aleshores només cal remenar bé perquè es barregin tots els ingredients i els "noodles" agafin sabor i color de la salsa, i servir.
ostres que bó, t'ha quedat com si anessis a un restaurant oriental.
ResponEliminam'agraden molt aquestes receptes.
felicitats i salut