dijous, 8 de gener del 2009

8 de gener

18 comentaris:

  1. Apa Manel, quin fred!!! Si semblen fotos d'un altre país!! Avui toca plat de cullera, eh!?

    ResponElimina
  2. Madre mía qué fresquillo teneis por allí!!!! (por aquí también pero aquí con la capa de contaminación que hay supongo que 2 o 3 grados sube la temperatura...). Unas fotos preciosas!!!! Besos y Feliz Año 2009!!! (que no recuerdo si te lo he felicitado o no....)

    ResponElimina
  3. Òndia! que bonic però quin fred, amb la calipàndria que porto potser que anar a Moià el dissabte no sé si serà una bona pensada..., demà acabaré de decidir.
    Una abraçada congelada, que no gèlida ;)

    ResponElimina
  4. myriam, són fotos del balcó de casa, o sigui que no és pas gaire lluny. per dinar, una bona escudelleta s'ha posat la mar de bé.

    sara, aquest matí quan he sortit per dur els nens a l'institut, estàvem a 12 sota zero. si vols, demà havent sopat pots pujar a refrescar-te DD

    salvia, para esta noche anuncian nuevas nevadas, o sea que el año viene fresquito fresquito.
    feliz año a ti también :))

    la quinta de luculus, si veniu dissabte encara ho trobareu tot blanc, perquè fa dos dies que va nevar i amb prou feines s'ha fos res, i diuen que aquesta nit hi tornarà. però la carretera està molt bé, i el paisatge, increïble.

    ResponElimina
  5. Uaaaaaauuuuuuu [m'has deixat sense paraules]

    Per cert, veure que vindràs demà a Sabadell m'ha tornat la parla! tinc moltes ganes de coneixer-te personalment!

    Salut!

    ResponElimina
  6. Manel,
    Les fotos seran del balcó de casa teva, pero servirien perfectament per a fer un calendari d'aquells amb fotos de Suissa i Austria.
    L'escudella encara devia estar més bona amb el fred que feia fora no?.
    Una abraçada

    ResponElimina
  7. Ieps Manel, molt bones fotos, de debó! l'altres dia que també va nevar a Mollet (només una miqueta) ens vam recordar de vosaltres i de la nevada que segur que estava caient a Castellterçol!
    Quin privilegi, poder gaudir de la neu (per uns poquets dies) al balcó de casa!!!

    ResponElimina
  8. Això si que és que caiguin chuzos de punta.

    Que bonic. Salut!!!!!

    ResponElimina
  9. massitet, jo també tinc ganes de conèixer-te després de tant de temps, amb tanta gent segur que passarem una bona vetllada.

    josep, portem uns dies que sí que sembla que estiguem a suïssa, amb els dotze sota zero d'aquest matí ja m'he començat a espantar.

    francesc, diuen que aquesta matinada pot nevar al sud de catalunya i al pais valencià, a veure si pots tocar neu com desitges :D

    parella, la veritat és que el poble està preciós, però aquest matí passejant pels carrers glassats, una mica més i la maria i jo hem de tornar a l'hospital, que hi ha unes clapes de gel que et pots trencar coll i barres.
    i diuen que no serà per uns poquets dies, sinó que pot durar força!

    olles, aquests caramels et cauen al peu i et claven a terra. a veure si demà tornarà a nevar com diuen les previsions...

    ResponElimina
  10. No saps com penso en tu cada vegada que sento les noticies de la neu, les fotos son precioses. Aquest any esta resultant com ja feia anys que teníeu

    ResponElimina
  11. àngels, gràcxies per recordar-te de nosaltres. aquesta vegada, fins i tot a sant feliu hi havia força neu, sort que avui que hi havia de tornar de moment no ho ha fet i podré venir a sabadell. fins ara!

    ResponElimina
  12. I tu vinga penjar fotos xul·les de la neu!!! i aquí nosaltres vent i més vent i fred. Què hi farem, al Camp no hi neva gairebé mai, però de vent en fa tant que a vegades hem de sortir amb pedres a les butxaques...
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  13. anna, per sort divendres ja van pujar les temperatures, i ens hem quedat sense caramels de gel!

    dolça, avui tampoc us ha nevat? això de les pedres a les butxaques és fort, a mi el vent em molesta molt més que el fred.
    a veure si aquest hivern algun dia teniu una sorpresa i us lleveu amb els carrers emblanquinats.

    ResponElimina
  14. Tampoc ens ha nevat, Manel, i ara es posa a fer bó, tant que estem a punt d'anar a fer una pedalada en bici per la vora del mar!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  15. dolça, ara mateix et canviaria la neu per poder sortir a entrenar amb la bici a la vora del mar, ja és ben bé que no estem mai contents. però no desesperis que l'hivern encara no ha acabat :))

    ResponElimina

Gràcies pel vostre comentari. Qualsevol crítica o suggeriment que em feu procuraré tenir-los en compte