dissabte, 29 de març del 2008

iogurt cruixent

Per fer la mona d'aquest any vaig comprar un paquet d'ametlla crua trinxada en cubs petits, per guarnir els laterals del pastís. Abans, és clar, la vaig torrar en una paella sense gens d'oli, posada al foc amb inensitat moderada, i remenant constantment. Va quedar una ametlla molt cruixent i amb una aroma que no té la que es compra ja torrada.
Després de fer la mona (el pastís), me'n va sobrar força, i la que no ens vam menjar llavors mateix la meva filla i jo, la vaig aprofitar l'endemà per esmorzar.
En un bol hi vaig abocar iogurt de préssec i per sobre hi vaig tirar l'ametlla torrada. El contrast del iogurt amb el cruixent de la fruita seca queda deliciós, ho recomano per trencar la monotonia dels iogurts.

1 comentari:

  1. doncs si, a vegades és dur menjar-se un yogurt a seques, pero amb aquest invent queda genial.
    jo a vegades i poso uns quants cereals.

    ResponElimina

Gràcies pel vostre comentari. Qualsevol crítica o suggeriment que em feu procuraré tenir-los en compte