![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiBoZioBNEz9u-YG2J1c09N4xXxlC8HQNMQSQRbjp7YUWINxLfBqlFpEIbzptoqM9QXJcS50nkd-GI_Kd7myiUt8eroytI4w8LsV9QtchwgmX5RkGtTh72mngpvZTvxdKcIL3K55ALT1kQ/s320/IMG_0821-2.jpg)
Després de fer la mona (el pastís), me'n va sobrar força, i la que no ens vam menjar llavors mateix la meva filla i jo, la vaig aprofitar l'endemà per esmorzar.
En un bol hi vaig abocar iogurt de préssec i per sobre hi vaig tirar l'ametlla torrada. El contrast del iogurt amb el cruixent de la fruita seca queda deliciós, ho recomano per trencar la monotonia dels iogurts.
doncs si, a vegades és dur menjar-se un yogurt a seques, pero amb aquest invent queda genial.
ResponEliminajo a vegades i poso uns quants cereals.