divendres, 14 de març de 2008

wok & roll (1)

verduretes al wok

Per acompanyar el peix, sobretot si es tracta d'un peix gras com és en aquest cas el salmó, a casa sempre agrada molt un saltejat de verduretes al wok rematat al final amb una mica de salsa de soja. Per preparar-lo, tallo en juliana pebrot vermell, pebrot verd, ceba tendra o de Figueres, pastanaga i, si n'hi ha, porro, espàrrecs verds, com en aquest cas, i algun bolet quan n'es temporada; xampinyons, si no n'hi ha cap més. Se salta tot, excepte la ceba i el porro, que s'hi afegeixen més tard perquè no es cremin, se sala una mica i, quan les verdures han perdut la duresa, especialment la pastanaga, però encara estan "al dente", hi tiro un raig de soja, remeno, i a menjar. Si no teniu wok, ho podeu fer amb una paella ampla. Estic segur que, si ho proveu, repetireu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel vostre comentari. Qualsevol crítica o suggeriment que em feu procuraré tenir-los en compte

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...