dijous, 13 de novembre de 2008

hi ha gent que té molta paciència i enginy




11 comentaris:

  1. Ja, ja, ja, si que hay que tener paciencia, las ovejitas me han encantado bueno todo.
    Un saludo

    ResponElimina
  2. Paciència, temps i ingeni, una passada

    ResponElimina
  3. Ostres, n'hi ha que són espectaculars! M'encanta el de la síndria, el nedador a la piscina... quin art!

    ResponElimina
  4. Si, si... quina paciència!! Molt espectaculars! Sobretot els fets amb la closca d'ou... que no sé com no se'ls trenca!

    ResponElimina
  5. Paciència i traça, perquè jo que tinc unes mans que com jo dic semblen peus, qualsevol intent de fer això estar abocat al fracàs. També pel mateix admiro la gent que ho pot fer!!

    ResponElimina
  6. quina gràcia...n'hi ha de molt divertits, com la llimona o taronja que s'apropa a l'expremedor! quins artistes...o frikies...o tots dos!

    ResponElimina
  7. Molt divertit i quina imaginació qui ho hagi fet, a més de traça, és clar.

    Fins aviat

    ResponElimina
  8. celebro que us hagi agradat, és un forward d'aquests que reenvien per correu i em va semblar que amb aquesta temàtica, quedaria bé en un bloc de cuina.
    un petó per a totes.

    ResponElimina
  9. Enginy el teu de posar-nos aquestes fotos , ...quina pasada, ja, ja, ja, ...!!!

    ResponElimina
  10. La dels "bens-col-i-flors" i, sobretot, la de la pell carregant a l'esquena la taronja ja pelada, m'han semblat genials!

    (De la recepta d'abaix no et dic res perquè... els cigrons no m'agraden. Ja veuràs, ja, si ho llegeix l'"Eva petunets", com se'n riurà i em dirà llepafils) ;)

    ResponElimina

Gràcies pel vostre comentari. Qualsevol crítica o suggeriment que em feu procuraré tenir-los en compte

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...