Ahir vaig començar a treballar. Després de gairebé un any d'hospitals, operacions i rehabilitació (i el que em falta encara), ahir em vaig reincorporar a la feina. Ja no tindré el temps que tenia, perquè des de fa unes setmanes també he tornar a sortir amb bici, i tres cops per setmana toca dedicar-hi un matí. I a més a més, és estiu, època de més activitats, i, per tant, el temps per dedicar a la cuina minva, com la roba que intentem posar-nos de la temporada passada.
El primer perjudicat n'ha estat aquest bloc, que els últims dies, després de quatre mesos d'activitat molt intensa, gairebé diària, ha estat un xic abandonat.
També he notat que l'activitat dels altres blocs ha minvat força, i el nivell de visites ha baixat una mica, de manera que faré el possible per mantenir un ritme alt de publicacions, però una novetat diària em penso que ja no la tornareu a trobar, almenys fins després de l'estiu.
Perdoneu, doncs, sobretot els que veniu cada dia i no heu trobat res de nou ni una explicació pel canvi. Segueixo als peus dels fogons, però a ritme d'estiu.
No patisques pel teu ritme de publicacions. El que importa és que ja estàs bé i pots fer vida quasi normal. La salut personal no té preu. Salutacions i enhorabona
ResponEliminamanel el que compta es la bona salut, i tu tranquil, que la parroquia i els parroquians hi som. Petons.
ResponEliminaManel, ara sí que em tens astorada, vas publicar aquesta entrada ahir dilluns, però abans d'ahir, diumenge vas penjar la paella i avui dimarts has penjat la pasta... menys mal que no tens temps i tens el bloc una 'mica abandonat'???!!!!
ResponEliminaFora bromes, bona entrada a la feina que et sigui lleu i molts petons!
Com diuen els amics de la cuina vermella, menys mal que no tens temps i....!!!!!
ResponEliminaNosaltres et seguirem igual i enhorabona per la teva recuperació.
Ptnts
Xaro
Bona reentrée a la feina!!!.
ResponEliminaCelebrem que estiguis quasi recuperat (vols dir que els fisios no et diuen que encara et falta una miqueta perquè els segueixis mimant amb les teves postres?) i segueixis el ritme que segueixis, nosaltres continuarem venint a veure què hi ha de nou!.
moltes gràcies a tots pels vostres comentaris.
ResponEliminaamb amics així qualsevol esforç serà poc per correspondre a la vostra confiança.
Ep, Manel!
ResponEliminaM'alegro molt que t'hagis incorporat al mon laboral, per tot el què implica!!!
I pel bloc no et preocupís: l'únic que pot passar és que ens disparis una mica més l'ànsia per saber que tens entre mans (o als fogons) avui...
Endavant les hatxes, company!
Massitet
massitet, t'agraeixo l'alegria per la meva situació laboral, però no sé si la comparteixo plenament.
ResponEliminaen qualsevol cas, procuraré que el bloc no se'n ressenteixi.
gràcies i fins aviat!
gràcies pel complimet,cuinar es generòs per a clients com tu!
ResponEliminasalut,MARTA