divendres, 11 de juliol del 2008

els homes que cuinen lliguen més... a alemanya

(reprodueixo sense comentaris una informació distribuïda ahir per les agències de notícies)

Berlín (Agències).- Els homes que saben cuinar i dominen l'art dels fogons són els que tenen més possibilitats de lligar i de trobar parella a Alemanya, amb un ample avantatge sobre els que tenen altre aficions com la música, la literatura o els esports.
Aquesta és la principal conclusió d’una enquesta sobre “aficions sexi” que va fer pública ahir el portal alemany de busca de parelles ElitePartner.de.
L’estudi revela que el 78 per cent dels enquestats considera la cuina com una afició realment “sexi”, enfront del 57 per cent que troben un passatemps sensual les visites al teatre o a l’òpera, i del 52 per cent que prefereixen l’aerobic o el ioga.
Esports com el surt, el paracaigudisme o el puenting i el futbol i els jocs d’ordinador estan a la cua de les activitats que tenen alguna cosa d’eròtiques.
Entremig hi ha cantar i fer música, l’afició a llegir o a escriure i el bricolatge.
La psicòloga d’ElitePartner.de Lisa Fischbach explica que “en els temps del menjar ràpid, un autèntic talent de la cuina s’ha convertit en una raresa. Qui cuina bé i per plaer demostra tenir qualitat de vida, sentit de la salut i amor per la llar”.
“Precisament, les dones troben magnífic que els homes cuinin, i això demostra que no assumeixen el repartiment tradicional de papers a la casa”, diu la psicòloga, que troba que “cuinar és una cosa sensual, per alguna cosa es diu que l’amor entra per l’estómac”.

8 comentaris:

  1. Caram, quina sort dels qui saben cuinar tan bé com tu! Intentaré guisar més a veure que en diu la meua dona. ;D Salutacions...

    ResponElimina
  2. Llástima!!! M'he iniciat en el món de la cuina quan ja era "fora de mercat"... sniff

    ResponElimina
  3. francesc, això passa a alemanya, aquí no sé si ens valoren igual...

    ruben, tu segueix practicant, que això del mercat es mou molt i no se sap mai...

    ResponElimina
  4. Manuel hem de provar amb la cuina virutal, es lliga un mogollon!

    ResponElimina
  5. Estic d'acord amb l'article! cada vegada que cuina en Kike m'entra un nosequé...

    ResponElimina
  6. ostres, txell, ja aniria bé que totes les dones pensessin com tu...

    ResponElimina
  7. Yo estoy totalmente de acuerdo!!! (aunque también me gusta que practique deporte.... como yo), pero a lo mejor es porque así tendría las mismas aficiones que yo....... no lo sé....... mi chico de cocinar poquito, pero es el rey de la casa del gazpacho y el salmorejo (los hace el siempre). Un beso Manel.

    ResponElimina
  8. salvia, veo que coincidimos en la coina y en el deporte; por lo de tu chico no te preocupes, se empieza por el gazpacho y se acaba todo el día metido en la cocina, dale tiempo.
    un beso para ti.

    ResponElimina

Gràcies pel vostre comentari. Qualsevol crítica o suggeriment que em feu procuraré tenir-los en compte