divendres, 18 d’abril del 2008

a sobre del pa (2)

llom amb formatge, albergínia i pebrot

En aquesta minisèrie sobre els aliments que posem a sobre del pa, una incorporació ben recent, d'aquest mes d'abril.
Està fet el "montadito" com sempre amb una base de pa, en aquest cas mitja minixapata untada amb tomàquet, i llom fet a la planxa amb formatge a sobre. El quart pis és albergínia també feta a la planxa, i l'enxaneta, pebrot escalivat amb una mica de sal gruixuda per rematar.
No és lleuger, però passa bé i es pot repetir sense problemes, tot i que als nens els va agradar només amb el llom i el formatge, sense la verdura per sobre.

5 comentaris:

  1. Ei! Feia dies que no et visitava i avui m''he possat al dia. Felicitats pel teu primer mes.(encara que sigui amb dies de retràs) M'ha emocionat el que explicaves en el comentari corresponen sobre que t'estàs preparant per no deixar d'acompanyar-nos a través del teu bloc, encara que estiguis a l'hospital. Estic convençuda que tot anirà molt bé. Una abraçada

    ResponElimina
  2. gràcies, plugim, jo també ho espero, i confio poder seguir visitant-vos de s de l'hospital... si puc piratejar el senyal d'algun veí (l'últimavegada vaig poder).
    fins aviat!

    ResponElimina
  3. Moltes gracies per el passeig i el comentari deixat en el meu blog. No sabía d'aquest blog. Vai a donar una pasejada. Mi pasajare sovint. Aquest dies m'ha estat molt dificil contestar a qui m'ha deixat algun comentari en el meu.
    Un sludo en la distancia.

    ResponElimina
  4. Manel, sense gana em mengaria aquest delicios llom, la verita es que el pa amb tomata calla per tot li posis el que li posis.
    Fina aviat!!

    ResponElimina
  5. Manel, molt bona idea la de miniserie de montaditos. Però com a bona mestra d'escola que sóc no puc deixar de demanar-te que imaginis algun altre de verdures que agradi als nens.

    ResponElimina

Gràcies pel vostre comentari. Qualsevol crítica o suggeriment que em feu procuraré tenir-los en compte