patates amb pell, tomàquet i bonítol
Les patates amb pell que vam bullir dies enrere es guarden uns quants dies a la nevera, senceres i sense pelar. I ara que ve l'època estival, una bona alternativa és fer-les amanides. A la meva dona li agraden molt amb tomàquet a rodanxes, ceba tendra i una llauna de musclos en escabetx, ben amanit tot amb la salsa de la llauna.
Aquestes les vaig fer diferent, amb tomàquet i bonítol conservat en oli d'oliva. Es munta el plat alternant els tres elements i s'amaneix amb sal, julivert, orenga i l'oli del bonítol, també unes gotes de vinagre si agrada. Jo vaig posar patata a sota, tomàquet, bonítol, patata, tomàquet, bonítol i tomàquet. Si es vol i les patates són petites, es pot fer només amb dues rodanxes de patata, amb tomàquet i bonítol entremig, i punxar-lo amb una broqueta.
Refrescant per aquesta època que comença, i fàcil de fer.
amanida de patata, uff nosaltres a casa també n'acostumem a fer.
ResponEliminaamb patata, ceba tendra, tonyina, pebrot i ou dur ben amanida amb oli sal i pebre i cap a taula uff. fa temps per aixo que no n'he fet.
referent a la paella et va quedar estupenda, aixó si una dia que podies estar a casa tranquilet doncs..... ho tenies que aprofitar, suposo que ara ja deus ser altre cop a l'hospital no??, doncs vinga molts anims ok.
gràcies pels ànims, gina, torno a ser a l'hospital, però espero que per pocs dies més!
ResponEliminaa veure si veig aviat al teu bloc la teva amanida de patates, i si no ho fas, prova a fer-ho amb patates amb pell.
fins aviat!
Manel, m,'agrada la manera de presentar les patates , a casa faig amanida de patata però mai així. Es de les meves: ràpida, sana i saborosa.
ResponEliminaDemà per dinar volia fer un arròs, però mentre es "sua" picotejarem patates del Manel.
Fina aviat!!
Quins gratacels més suculents! mmmm! bons no, boníssims!
ResponElimina