Un entrant fàcil i ràpid de fer i amb un resultat excel·lent. No cal pas haver estudiat a l'escola d'hostaleria!
No recordo quan vaig començar a fer-lo, però sempre m'ha donat un resultat extraordinari. No té cap secret: rodanxes d'un bon tomàquet, sal, oli d'oliva i orenga a sobre, i una rodella de formatge de cabra. Gratinem uns minuts perquè es fongui el formatge sense escalfar gaire el tomàquet, i a taula.
Només dues coses a tenir en compte: si tenim tomàquets d'aquells grossos i macos, necessitarem talls de formatge d'un rotlle gran, dels que venen a talls, però si els tomàquets són petits, en tenim prou amb la mida dels rotlles que venen sencers, que són d'un tamany més petit. El contrari, un tomàquet gros i una rodanxa de formatge petita, o un tomàquet petit amb un tall de formatge gros, quedaria ridícul.
Madre mia!!! Menudo fin de semana ajetreado en tu blog, estoy un fin de semana sin entrar en internet y me encuentro con esto cuando vuelvo!!!!! y menuda pinta tiene todo!!!! Qué acumulación de recetas!!! Saludotes!!!
ResponEliminaRàpits i bons , me l'apunto!!
ResponElimina